Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Ramnicu Valcea

Descopera tratamentele de infrumusetare premium din salonul Nomasvello Ramnicu-Valcea!

Centrul ofera servicii de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu, instruiti periodic, dupa un protocol de lucru elaborat de No+Vello Spania.

La Nomasvello Ramnicu Valcea poti beneficia de Epilare Definitiva, de Rejuvenare Faciala si de Curatare in profunzime ProSkin, pentru a avea o piele perfecta.

Testeaza Tratamentele Faciale Intensive pentru toate tipurile de ten, realizate cu produsele profesionale inovatoare No+Vello!

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Ramnicu Valcea!

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Ramnicu Valcea ofera valcenilor serviciile premium de la No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL.  Astfel, centrul se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Printre tratamentele disponibile la Nomasvello Ramnicu-Valcea se numara Epilarea Definitiva si Rejuvenarea Faciala cu IPL, curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin,  Tratamentele Anticelulitice si de Fermitate cu LED, Terapiile Faciale cu LED. Mai mult, clientii pot testa si  terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello.

Epilarea definitiva elimina atat parul nedorit, cat si foliculita, iar prin rejuvenarea cu IPL se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Curatarea faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si instruit in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tratamentele corporale cu LED+Esthetic au triplu rol: activeaza circulatia sangelui, efectueaza drenajul limfatic si asigura buna digestie, pentru eliminarea toxinelor si a kilogramelor in plus, rapid si fara durere. Terapiile Faciale cu LED sunt potrivite oricarui tip de ten si oricarei varste, fiind non-invazive si cu efect rapid de hidratare.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au   preturi   avantajoase. 

Clientii Nomasvello Ramnicu Valcea beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele cu tehnologiile  Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de beauty. Asadar, pretul unui tratament Proskin sau LED Facial/Corporal pentru clientii fideli este de doar 85 ron/sedinta. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Ramnicu Valcea ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0745 613 627, respectiv pe e-mail: valcea@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

0759099990