Search
Generic filters
Exact matches only

Epilarea Definitiva este singurul remediu impotriva foliculitei si a pilozitatii nedorite.

In centrele Nomasvello acest tratament se realizeaza cu tehnologia IPL: lumina intens pulsata este condusa catre radacina de culoarea firului de par si radacina este distrusa, pentru a nu mai da nastere unor noi foliculi pilosi.

Un tratament complet de Epilare Definitiva implica 8-12 sedinte, efectuate cate una pe luna sau la 6-8-10 saptamani, pe masura ce tratamentul inainteaza, pentru ca firele de par vor creste din ce in ce mai putine si mai rare. Numarul de sedinte necesare difera de la persoana la persoana, in functie de: tipul de par si de piele, sex, varsta, status hormonal, medicamentatie, respectarea indicatiilor, etc.
Inainte de a incepe tratamentul, clientilor li se ofera o testare gratuita cu IPL, pentru a vedea protocolul de lucru si a se convinge ca va avea efect.
Pretul este de 170 lei/zona/sedinta atat pentru barbati, cat si pentru femei, insa exista si abonamente si oferte cu pana la 33% discount.

 

Frumusetea se ingrijeste!

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!