FEMEI DE SUCCES IN ROMANIA – Elena Stefan- antreprenor si manager Nomasvello Braila –

Data publicare: 31/01/2019
Ultima actualizare: 27/09/2022

”Frumusetea incepe atunci cand decizi sa fii tu insati”, spunea Coco Chanel, una dintre cele mai mari creatoare de moda ale secolului XX.

Elena Stefan a decis sa fie propria sa angajata in Romania, dupa o vacanta in strainatate, unde a avut timp sa mediteze si sa isi dea seama ca vrea sa isi deschida o afacere imediat ce revine in tara.

A vrut sa investeasca in frumusete, pentru ca dorinta oamenilor de a fi frumosi si sanatosi nu piere niciodata. Neavand experienta de business, a cautat in online modele de afaceri similare, ocazie cu care a descoperit conceptul Nomasvello. A vrut sa testeze pe propria piele serviciile acestui brand, asa ca a devenit clienta in Galati, cel mai apropiat oras de Braila, de unde este Elena. Rezultatele tratamentelor au fost pe masura asteptarilor, asa ca tanara a vizitat ulterior sediul Nomasvello din Bucuresti, unde a solicitat deschiderea unei francize in Braila.

Din acel moment, Elena si-a vazut visul implinit in mai putin de o luna. Partenerii Nomasvello Romania i-au oferit tot sprijinul pentru demararea rapida a proiectului: alegerea locatiei optime, recrutarea angajatelor potrivite, detalii despre amenajare, autorizatii necesare, etc. Imaginea deja construita a brand-ului a ajutat-o pe Elena sa aiba clienti interesati de serviciile sale inca din ziua inaugurarii. Chiar si presa locala a sustinut-o si a apreciat aceasta initiativa a tinerei brailence de a dezvolta o afacere locala cu cele mai noi tehnologii in domeniul infrumusetarii.

Intrebata fiind care este secretul afacerii sale, Elena a raspuns:”Succesul este asigurat de calitatea serviciilor. Tehnologia avansata No+Vello cu care efectuam tratamentele si personalul foarte bine pregatit ne asigura un numar mare de clienti multumiti, care raman fideli centrului nostru.”

Insa, niciun start in afaceri nu este simplu, chiar daca alegi o franciza. Tanara antreprenoare admite ca i-a dat de furca birocratia din Romania si oamenii negativisti din jurul ei, care parca isi doreau ca ea sa esueze in planul sau de a avea libertate financiara.

Optimismul Elenei si ambitia de a darui brailenilor servicii de calitate au ajutat-o sa creasca luna de luna si sa devina un brand apreciat si cunoscut si in orasul ei.

Colin Turner spunea: ”Fii convins ca ziua in care lumea va inceta sa mai vorbeasca despre tine este tocmai aceea cand vei inceta si tu sa mai evoluezi si vei deveni ceea ce ea numeste ”normal”.

Crede in visurile tale suficient de mult incat sa le transformi in realitate- se poate!

Proiectul ”Femei de Succes in Romania” initiat de brandul Nomasvello isi propune sa incurajeze romancele sa aiba mai multa incredere in ele si in potentialul lor creativ.

Daca si tu vrei sa devii un antreprenor de succes, precum Elena si sa intri in reteaua Nomasvello, Numarul 1* in Lume pe segmentul SPA- Infrumusetare, hai sa ne cunoastem!

Contacteaza-ne pe e-mail: office@nomasvello.ro sau la telefon 0733 606 700.

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media