FEMEI DE SUCCES IN ROMANIA – Otilia Mate- antreprenor si manager Nomasvello Buzau –

Data publicare: 31/01/2019
Ultima actualizare: 01/11/2022

”Singura diferenţă dintre un om bogat şi unul sărac este felul în care îşi folosesc timpul.”

Otilia s-a casatorit la 23 ani si si-a intemeiat rapid o familie frumoasa, cu 3 copii veseli si cuminti. Insa, desi caminul si familia o tineau ocupata aproape tot timpul, cand copiii au inceput sa creasca a simtit nevoia sa se dezvolte profesional. Spiritul antreprenorial al sotului sau o molipsise si pe ea. A inceput sa caute o afacere care sa i se potriveasca si care sa ii ofere libertate financiara si un management relaxat al timpului.

Acum 3 ani, a descoperit navigand pe Internet solutia unei probleme care ii dadea batai de cap. Otilia se confrunta de ceva vreme cu foliculita si cu parul crescut in exces. Astfel, ea a aflat din online ca epilarea definitiva este singurul tratament eficient impotriva foliculitei si a inceput aceasta procedura.

Convinsa pe propria piele de rezultatele epilarii definitive, i-a venit ideea de a-si deschide propriul salon de infrumusetare in Buzau.  Insa, teama de un nou inceput si lipsa de experienta in domeniu au indreptat-o catre achizitia unei francize. Otilia relateaza: ”Am ales un business in sistem de franciza in primul rand pentru siguranta. Siguranta in echipamentele folosite, siguranta ca pot lucra utilizand protocoale de lucru bine puse la punct, siguranta ca pot avea consiliere pentru tratamente si siguranta ca pot angaja personal specializat.”

Tanara din Buzau s-a alaturat, astfel, retelei Nomasvello, brandul numarul 1 in centre de infrumusetare premium, cu peste 600 centre deschise la nivel international. Succesul centrelor No+Vello se bazeaza, in primul rand, pe profesionalism, pe aparatura de ultima generatie si pe inovatie.

Iata ce sfat ofera Otilia altor romani la inceput de drum in ale antreprenoriatului: ”Eu mi-am realizat visul de a avea un salon de infrumusetare, pentru a putea ajuta si alte persoane sa elimine problema parului in exces. Oricine isi poate indeplini propriul vis, daca ii place domeniul ales si are incredere in propriile forte.”

Daca si tu vrei sa devii un antreprenor de succes, precum Otilia si sa intri in reteaua Nomasvello, Numarul 1 in Lume[sursa] pe segmentul SPA-Infrumusetare, hai sa ne cunoastem!

Contacteaza-ne pe e-mail: office@nomasvello.ro sau la telefon 0733 606 700.

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media