Maine, 26 martie, inauguram salonul de infrumusetare Nomasvello Arad din Atrium Mall

Data publicare: 03/25/2016
Ultima actualizare: 10/30/2020

Nomasvello, brandul Nr. 1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL deschide primul salon de infrumusetare in Arad, maine, 26 martie, de la orele 12, in Atrium Mall, etaj 1.

Centrul de epilare definitiva Nomasvello Arad a pregatit o petrecere de inaugurare memorabila, cu sampanie, surprize dulci si invitati de seama.

Toti vizitatorii vor beneficia GRATUIT de: testarea epilarii definitive cu IPL, o diagnoza faciala Woodlamp si de testarea produselor profesionale No+Vello.

Salonul Nomasvello Arad ofera servicii de ingrijire premium la preturi promotionale. Pana pe 26 aprilie clientii se vor bucura de 2 sedinte epilare definitiva la pret de 1, pe oricare zona, la alegere dintre axila, inghinal sau mustata. Mai mult, la fiecare 3 prieteni adusi la centru clientii beneficiaza gratuit de inca o sedinta de epilare definitiva (axila, inghinal,fata).

In plus, la prima tranzactie financiara la centru vizitatorii intra in comunitatea No+Vello, prin cardul de fidelitate Nomasvello, care le ofera bani inapoi sub forma de puncte, pentru efectuarea gratuita a tratamentelor preferate.

Sambata este si aniversarea Atrium Mall, care implineste 6 ani de activitate, deci ai si mai multe motive de sarbatoare!

Viziteaza Nomasvello Arad: Adresa: Atrium Mall, Etajul 1, Calea Aurel Vlaicu nr. 10 – 12, Arad Telefon: 0357 444 888; Mobil: 0785 286 256 Email: arad@nomasvello.ro Program de lucru: Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Detalii complete despre centru se regasesc aici.

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello.

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!

Fata vesela prezinta oferta lunii
In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA