Search
Generic filters
Exact matches only

Pe viitoaremireasa.ro specialistul Nomasvello dezvaluie secrete de îngrijire a mâinilor în sezonul rece

Ingrijeste-ti pielea mainilor iarna prin tratamentul cosmetic de rejuvenare cu IPL din centrele Nomasvello, cu rezultate vizibile de la prima sedinta! Testarea este gratuita, vino sa te convingi de eficienta lui!

Specialistul Nomasvello a oferit cititorilor de pe viitoaremireasa.ro sfaturi practice privind tratamentele de ingrijire a pielii in sezonul rece, pentru a evita ridarea si imbatranirea acesteia inainte de vreme. Poluarea, diferentele mari de temperatura si stresul pot afecta vizibil calitatea epidermei, daca nu i se ofera ingrijirea corespunzatoare. In timpul iernii exista un risc crescut de ridare a mainilor, din cauza alergiilor cauzate de frig.

Tratamentul de rejuvenare cu IPL, disponibil in toate centrele Nomasvello asigura rezultate de la prima sedinta, avand un pret unisex de doar 170 lei/sedinta/zona tratata.

Cum functioneaza reintinerirea cu lumina intens pulsata?

Zona tratata este acoperita cu un gel conductor, care protejeaza pielea de flash-urile intense sicare conduce lumina direct in stratul adanc al epidermei, producand regenerarea celulelor pielii. Noile celule de colagen si elastina vor oferi pielii un aspect intinerit, atenuand ridurile.

Descopera si tu beneficiile tehnologiei IPL in combaterea mainilor ridate, care-ti pot trada varsta si ritmul de viata haotic. Frumusetea se ingrijeste!

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!