Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Brasov

Str. Zaharia Stancu, nr 6A, in incinta ansamblului rezidential Coresi Avantgarden‎

Salonul de infrumusetare Nomasvello Brasov Coresi pune la dispozitia clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

La Nomasvello Brasov Coresi clientii beneficiaza de tratamente precum: Epilare Definitiva si Rejuvenarea Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin si Terapii Faciale Intensive de 21 zile pentru orice tip de ten.

Prin procedura de epilare definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, cum ar fi epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute.

Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si este instruit in permanenta, pentru a oferi clientilor doar servicii premium de infrumusetare.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase, de doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Brasov Coresi beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala).  Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Brasov Coresi ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0770 116 621 si pe e-mail: coresi@nomasvello.ro

Contact

Program de lucru

  • Luni – Vineri: 10:00 - 20:00
  • Sâmbătă: 10:00 - 14:00
  • Duminica: Închis
Join our Team!