FARA FOLICULITA in Februarie: 4 sedinte de Epilare Definitiva = 490 lei!
Am deschis Nomasvello Brasov Coresi - in incinta Coresi Avantgarden- te asteptam cu drag!

×

Politica de confidențialitate a acestui website

În această politică de confidențialitate, www.nomasvello.ro este proprietatea S.C. GREEN CARE COSMETICS S.R.L. Apreciem că politica de confidențialitate este importantă pentru toată lumea, și ne-am angajat să respectăm principiile legale conferite de:

  • Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  • Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță;
  • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

Caracteristici generale

Serverul nostru colectează automat informații despre utilizarea de către Dumneavoastră a acestui site (date de navigație ). Datele de navigație includ tipul de browser pe care îl utilizați, adresa IP, URL-ul folosit și timpul petrecut la acea adresa URL, tipul Dumneavoastră de domeniu și tipul de server. Acest tip de informații sunt colectate de multe site-uri și folosite pentru a monitoriza buna funcționare și îmbunatățirea website-ul.

Când utilizați acest website, cookie-urile vor fi plasate în dosarul browser-ului de pe computer pentru a putea salva unele preferințe ale Dumneavoastră. Putem, de asemenea, colecta informații personale, dacă alegeți să ne contactați, caz în care vom colecta adresa Dumneavoastră de email și alte informații pe care ni le veți furniza.


Cum vom folosi informațiile personale colectate?

Informațiile colectate vor fi folosite exclusiv pentru funcționarea optimă a acestui website, pentru a putea comunica cu Dumneavoastră în cazul în care ne contactați precum și pentru a vă face o programare în cazul în care ați solicitat o testare gratuită . Pentru cei care se abonează la newsletterul nostru, informațiile personale vor fi folosite exclusiv pentru a trimite ofertele speciale. Și noi suntem afectați de sutele de email-uri nesolicitate pe care zilnic suntem nevoiți să le ștergem și de aceea nu vom trimite niciodată email-uri nesolicitate. De asemenea, datele personale ale clienților noștri nu vor fi niciodată în străinătate către alte persoane fizice sau juridice.


Cine are acces la informațiile Dumneavoastră?

Pe scurt, nimeni altcineva în afara managementului firmei noastre și a angajaților firmei noastre. Există o excepție care se referă la dezvăluirile cerute de lege. În anumite condiții, din motive legale, alte prezentări de informații ar putea fi necesare la agențiile de aplicare a legii, agenții guvernamentale, instanțele judecătorești sau în conformitate cu alte legi în vigoare.


Accesul și corectarea

În conformitate cu Politica de confidențialitate, aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile pe care le deținem despre Dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați corectarea informațiilor despre Dumneavoastră, care sunt inexacte, incomplete sau perimate.

Dacă doriți să vă exercitați dreptul în conformitate cu Politica de confidențialitate de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre Dumneavoastră, vă rugăm sa ne contactați. Vom lua în considerare orice cerere pentru a fi corectată în timp util.

Luăm măsuri rezonabile pentru a asigura securitatea informațiilor cu caracter personal deținute de noi împotriva riscurilor, cum ar fi pierderea sau acces neautorizat, distrugerea, utilizarea, modificarea sau divulgarea acestora. Sistemele noastre IT sunt protejate prin parolă și sunt conforme cu standardele de securitate pe care le cere activitatea pe care o desfășurăm.


Link-uri către alte website-uri

Uneori, paginile acestui website conțin link-uri către alte site-uri și firma noastră nu este responsabilă pentru practicile de confidențialitate ale website-ului respectiv. Vă recomandăm să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui website pe care îl vizitați.


Date de contact

Dacă aveți orice întrebări sau comentarii despre această politică de confidențialitate ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact, prin fax la numărul 031.432.73.78 sau prin e-mail la office@nomasvello.ro.


Revizuiri ale politicii de confidențialitate

Nimic nu este veșnic și deci nici această politică de confidențialitate care s-ar putea revizui din când in când. Vom include un anunț pe acest website atunci când astfel de revizuiri au fost făcute.


Ultima actualizare: 03 Ianuarie 2013

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Testează gratuit tratamentele Nomasvello! Programează-te acum!

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva Nomasvello!

Au incredere in Nomasvello


+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello

Premii și diplome obținute de franciza Nomasvello

Experiența celor aproape 7 ani de activitate ne situează ca fiind lider mondial în tratamente de epilare definitivă și terapii faciale cu lumina intens pulsată – IPL.

2017

Dana Vlascianu, General Manager-ul Nomasvello Romania, a obtinut Locul 5 la categoria Cel Mai Bun Francizat No+Vello din Lume, in cadrul Competitiei Internationale de la Florenta, dec 2017.


2016

Nomasvello este de 4 ani la rand in TOP 100 Francize Mondiale, fiind Numarul 1 pe segmentul de Infrumusetare.


2015

Franciza No+vello primeste premiul pentru cea mai importanta prezenta internationala a anului.


2013

No+Vello a fost declarată a doua franciză spaniolă, încadrată în Top 100 Global Franchises.


2011

New Franchise Entrepreneur Magazine, Fran500.

Nr. 1 în categoria de îngrijire și înfrumusețare, Entrepreneur Magazine.

Locul 2 în cadrul concursului “Cea mai bună franciza globală a anului”.

Diploma World Franchise Awards, 2011.

Locul 1 pentru cea mai expansiva franciza– Franciza & Excelenta in dezvoltarea afacerilor, ThinkBig & WorldFranchise.


2010

Premiul pentru franciza cu cea mai bună proiecție internațională oferit de AEF.


2009

Premiul pentru cea mai expansivă franciză Spaniolă, oferită de Asociația Spaniolă de Franciză (AEF).

Join our Team!