FARA FOLICULITA in Februarie: 4 sedinte de Epilare Definitiva = 490 lei!
Am deschis Nomasvello Brasov Coresi - in incinta Coresi Avantgarden- te asteptam cu drag!

×

Preturi produse cosmetice profesionale

 

Pret Produse Curatare Faciala
Apa Lipozomala 250 ml 90 lei
Gel Curatare cu toleranta ridicata – 300 ml 90 lei
Gel Curatare Antiimperfectiuni – 300 ml 90 lei
Pret Produse Ingrijire Faciala
Spray Antiimperfectiuni – 20 ml 150 lei
Masca Aloe Vera 70 lei
Masca Vitamina C 70 lei
Masca Acid Salicilic 70 lei
Masca Acid Hialuronic 70 lei
Masca Complex DMAE 70 lei
Fiola Vitamina C 70 lei
Fiola Acid Hialuronic 70 lei
Fiola DMAE 70 lei
Fiola Ser Antiimperfectiuni 70 lei
Gel Facial Curatare – 50 ml 130 lei
Crema Faciala Anti Age – 50 ml 130 lei
Crema Faciala Fermitate DMAE 130 lei
Dermactiv roll on – 40 ml 90 lei
Fluid Facial Revitalizant – 50 ml 85 lei
Emulsie hidroprotectoare fata&corp – 50 ml 45 lei
Emulsie hidroprotectoare fata&corp – 100 ml 65 lei
Emulsie hidroprotectoare fata&corp – 250 ml 130 lei
Pachet Duo 100% natural –  200 ml 150 lei
Pret Produse Ingrijire Corporala
Gel anticelulitic G5 150 ml 90 lei
Gel anticelulitic G5 1000 ml 240 lei
Gel fermitate ToneActiv 150 ml 90 lei
Gel fermitate ToneActiv 1000 ml 240 lei

Toate preturile includ TVA
Produsele achizitionate nu pot fi schimbate sau returnate

Bine ai venit în clubul de fidelitate No+Vello

Cardul de fidelitate No+Vello


Descoperiți cardul No+Vello

La orice tratament efectuat în centrele No+Vello primiți gratuit Cardul de Fidelitate care va da startul unei relații privilegiate cu No+Vello!

Cu ajutorul Cardului de Fidelitate No+Vello, pentru fiecare ședință de tratament, abonament și/sau produs achiziționat din Centrele No+Vello, primiți cadou un număr de puncte bonus. Regula de calcul a punctelor de fidelitate este prețul tratamentului sau al produsului împărțit la 100. De exemplu, pentru o ședință de tratament care costă 135 lei se primesc 1,35 puncte bonus, pentru 270 lei veți primi 2,7 puncte ș.a.m.d.

După acumularea punctelor, consultați “Lista de prețuri – puncte bonus” și alegeți tratamentul pe care doriți să îl plătiți cu punctele acumulate. Puteți alege variate tratamente IPL, LED sau Pro Skin.

No+Vello recompensează fidelitatea Dumneavoastră!


Termeni și condiții

REGULAMENTUL PROGRAMULUI “CARDUL DE FIDELITATE”

  • 1. Organizatorul programului
  • 2. Durata și locul de desfășurare
  • 3. Participanți și condiții de participare
  • 4. Valabilitatea și utilizarea Cardului de fidelitate

Organizatorul promoției “CARDUL DE FIDELITATE” este SC GREEN CARE COSMETICS SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/7201/2012, având CUI RO 30350229, cu sediul în București, str. Târgu Neamț, nr. 9, sector 6, denumit în continuare Organizator.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, fiind obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfașurării Campaniei, având obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceiași manieră în care a fost facută și informarea inițială.

Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 48 de ore înaintea intrării în vigoare.

Programul de fidelitate va fi lansat începand cu luna Octombrie 2014 și are durata nedeterminată. Organizatorul SC GREEN CARE COSMSETICS SRL are dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului de fidelitate.

Înștințarea referitoare la încetarea programului va fi afișată de Organizator cu cel puțin 15 zile înainte de data încetării programului, la sediul centrelor sale.

La această Campanie promoțională poate participa orice persoană fizică, de orice vârstă, cu domiciliul/reședința în România, care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament (denumite în continuare “Participanți”)

 

Pentru a se înscrie în campanie, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • La programul de fidelitate se poate participa cu orice achizitie de produse sau servicii, disponibile in cadrul salonului, prin completarea si semnarea formularului de inscriere si obtinerea gratuita a cardului de fidelitate. Formularul de inscriere este accesibil in vederea completarii fizice (pe suport de hartie) in saloanele Nomasvello. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale, citet si cu respectarea indicatiilor prevazute de formular pentru completarea acestuia. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Formularul de inscriere nesemnat de catre participanti in campurile marcate pentru semnatura sau formularul de inscriere continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea acordarii cardului si participarea la programul de fidelitate.
  • SC GREEN CARE COSMETICS SRL își rezervă dreptul de a dezactiva orice Card de fidelitate după o perioadă de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit încalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozițiilor legale.
  • În cazul în care Cardul de fidelitate este pierdut, furat, uzat sau deteriorat, acesta va putea fi înlocuit gratuit cu un nou Card de fidelitate. Reemiterea se va efectua la cererea titularului, în salonul în care a fost emis, numai prin prezentarea actului de identitate în original.

Cardul de fidelitate este valabil si poate fi utilizat doar in salonul Nomasvello in care a fost emis, numai de catre posesorul sau. Pentru fiecare produs sau serviciu achizitionat din salonul Nomasvello, participantul va primi un numar de puncte bonus.

Regula de calcul este: prețul total / 100. Exemplu: pentru un tratament în valoare de 135 lei, participantul va primi 1,35 puncte bonus, pentru un tratament în valoare de 270 lei, participantul va primi 2,70 puncte bonus etc. Punctele se acumulează pe card iar Participantul le poate valorifica oricând, optând pentru achiziționarea unui serviciu sau a unui produs afișat în Lista de prețuri, rubrica Puncte Card Fidelitate.

Cardul cadou No+Vello

Dăruiește frumusețe!

Cardul cadou No+Vello

Fie că este vorba de ziua de naștere a iubitei, aniversarea de nume a fratelui, Ziua Femeii sau Crăciunul, No+Vello te scapă de toate aceste griji punându-ți la dispoziție Cardul Cadou No+Vello.

Este destinat atât femeilor cât și bărbaților, poate fi personalizat cu servicii în funcție de necesitățile sau dorințele fiecăruia sau poți lăsa la alegerea celui care primește cardul să decidă tratamentele de care va beneficia.

Vino în centrele No+Vello ți cumpără pe loc Cardul Cadou.

Pentru că frumusețea este cel mai frumos cadou!

Au incredere in Nomasvello


+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello

Join our Team!