Search
Generic filters
Exact matches only

Ramona Lazuran isi trateaza tenul cu rejuvenarea faciala cu IPL din centrele Nomasvello (No+Vello)

Vedetele din Romania isi pastreaza intacta frumusetea naturala prin tratamentele cosmetice din centrele Nomasvello. Tu cand ne faci o vizita?

Frumoasa Ramona Lazuran isi ingrijeste tenul prin rejuvenarea faciala cu lumina intens pulsata (IPL), o noua tehnologie care asigura regenerarea celulelor pielii, pentru un aspect sanatos si intinerit.

Ce este rejuvenarea faciala cu IPL?

Fotorejuvenarea actioneaza pe baza flash-urilor de lumina intensa, care patrund in profunzimea epidermei si stimuleaza producerea de noi celule de colagen si elastina, menite a umple ridurile fine si de expresie, precum si de a atenua petele solare si urmele de acnee. Specialistii din centrele Nomasvello folosesc un gel conductor care protejeaza pielea si care directioneaza lumina catre stratul adanc al epidermei. Inca de la prima sedinta se vad imbunatatiri ale aspectului tenului, insa un tratament complet implica efectuarea a 8-12 sedinte, efectuate la interval de 21 zile.

Obtine si tu un ten fara imperfectiuni prin rejuvenarea faciala cu IPL. Testeaza gratuit tratamentul pe baza de IPL in oricare centru Nomasvello din Romania.

Frumusetea se ingrijeste!

 

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!