Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Arad

Atrium Mall, etaj 1, Calea Aurel Vlaicu nr 10-12, Arad

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Arad este situat in ATRIUM Mall, la etajul 1 .

Brandul Nomasvello (No+Vello) este Lider Mondial in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu lumina intens pulsata (IPL), avand peste 1000 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Arad reprezinta cea mai mare retea de infrumusetare din lume, punand la dispozitia aradenilor servicii premium de epilare definitiva, tratamente faciale, corporale si albirea dentara BIO. Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, au rezultate vizibile de la prima sedinta si un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata.

Salonul efectueaza terapii faciale de rejuvenare cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee, precum si terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, prin care se elimina cosurile si punctele negre. Mai mult, tratamentul facial LED+Esthetic este ideal pentru orice tip de ten, atenuand imperfectiunile pielii.

Epilarea definitiva cu IPL nu doare si actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de laboratoarele proprii No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Tratamentele corporale anticelulitice si de fermitate cu LED de la Nomasvello Arad asigura cele 3 procese esentiale: stimularea circulatiei sangelui, drenajul limfatic si activarea enzimelor necesare pentru o digestie corecta.

Albirea dentara BIO este realizata cu tehnologia LED+Esthetic, albeste dintii cu pana la 6 tonuri, in doar 60 minute si nu are efecte secundare.

Clientii Nomasvello Arad care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin si pentru tratamentele cu LED. Astfel, pretul unei terapii faciale Proskin sau LED pentru clientii No+Vello va fi de  doar 70 lei, in loc de 140 lei. Mai mult, albirea dentara BIO va costa pentru ei doar 420 lei, in loc de 840 lei.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care sunt recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0785 286 256 respectiv pe e-mail: arad@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!