Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitiva progresiva IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament albire dentară BIO LED + Estethic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si epilarea definitiva progresiva in Arad

Salonul de epilarea definitiva progresiva Nomasvello Arad este situat in ATRIUM Mall, la etajul 1 .

Brandul Nomasvello (No+Vello) este Lider Mondial in epilarea definitiva progresiva  si Terapii Faciale cu lumina intens pulsata (IPL), avand peste 1000 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Arad reprezinta cea mai mare retea de infrumusetare din lume, punand la dispozitia aradenilor servicii premium de epilarea definitiva progresiva , tratamente faciale, corporale si albirea dentara BIO. Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, au rezultate vizibile de la prima sedinta si un pret avantajos, in functie de zona tratata.

Salonul efectueaza terapii faciale de rejuvenare cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee, precum si terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, prin care se elimina cosurile si punctele negre. Mai mult, tratamentul facial LED+Esthetic este ideal pentru orice tip de ten, atenuand imperfectiunile pielii.

Epilarea progresiv definitivacu IPL nu doare si actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe,. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de laboratoarele proprii No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Tratamentele corporale anticelulitice si de fermitate cu LED de la Nomasvello Arad asigura cele 3 procese esentiale: stimularea circulatiei sangelui, drenajul limfatic si activarea enzimelor necesare pentru o digestie corecta.

Albirea dentara BIO este realizata cu tehnologia LED+Esthetic, albeste dintii cu pana la 6 tonuri, in doar 60 minute si nu are efecte secundare.

Clientii Nomasvello Arad care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (epilarea definitiva progresiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin si pentru tratamentele cu LED. 

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care sunt recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive progresive  cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0785 286 256 respectiv pe e-mail: arad@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive progresive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

[wpseo_address id=”11096″show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″]