In Martie ai parte de un Rasfat Facial de Primavara in centrele Nomasvello:
CADOU Tratamentul Facial Proskin la fiecare sedinta de Rejuvenare. 2 Tratamente faciale = doar 135 lei, in loc de 270 lei - 50% discount.

Scrie-ne pentru detalii suplimentare despre serviciile sau franciza Nomasvello, prin care poti detine propriul salon No+Vello: office@nomasvello.ro.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Arad

Atrium Mall, etaj 1, Calea Aurel Vlaicu nr 10-12, Arad

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Arad va fi inaugurat pe 26 martie 2016, in ATRIUM Mall, la etajul 1 .

Brandul Nomasvello (No+Vello) este Lider Mondial in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu lumina intens pulsata (IPL), avand peste 1000 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Arad va reprezenta, astfel, cea mai mare retea de infrumusetare din lume, punand la dispozitia aradenilor tratamente de epilare definitiva si tratamente faciale, precum rejuvenarea cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee, respectiv terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, prin care se elimina cosurile si punctele negre.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, au rezultate vizibile de la prima sedinta si un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Epilarea definitiva cu IPL nu doare si actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de laboratoarele proprii No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello Arad care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin, pretul unei sedinte fiind de doar 68 ron in loc de 135 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii, care sunt recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0785 286 256 respectiv pe e-mail: arad@nomasvello.ro

Imagini Salon