Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament albire dentară BIO LED + Estethic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Braila

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Braila este situat pe Calea Calarasilor, nr. 244, in proximitatea RCS-RDS si Electrica.

Centrul Nomasvello Braila face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume, oferind brailenilor servicii premium de epilare definitiva si tratamente faciale de rejuvenare cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee. Totodata, clientii se pot bucura de terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, un tratament facial anti-puncte negre. Centrul ofera, de asemenea,  tratamente faciale si corporale inovatoare cu tehnologia LED+Esthetic, alaturi de albirea dentara BIO, fara durere si fara efecte secundare.

Tratamentele No+Vello nu implica durere, sunt rapide si cu rezultate vizibile de la prima sedinta, avand un pret avantajos, de doar 36 euro pe zona tratata. Epilarea definitiva cu IPL actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de laboratoarele proprii No+Vello Spania si este updatata periodic, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello Braila beneficiaza in permanenta de 3 oferte speciale: primesc bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate Nomasvello; au parte de o sedinta gratuita de epilare definitiva (axila, inghinal sau fata) pentru fiecare 3 prietene aduse in centru; beneficiaza de 50% discount la tratamentele cu tehnologiile ProSkin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare), pretul unei sedinte fiind de doar 85 ron, in loc de 170 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii, care sunt recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa, pentru o piele perfecta.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Brandul Nomasvello (No+Vello) este Lider Mondial in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu lumina intens pulsata (IPL), avand peste 1000 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Detalii si programari la telefon: 0774 624 473, respectiv pe e-mail: braila@nomasvello.ro

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/