Toata luna Ianuarie ITI DUBLAM LEII de pe Cardul de Fidelitate, pentru mai multe tratamente GRATUITE!
Am deschis Nomasvello Cluj Sigma. Viziteaza-ne!

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Braila

Calea Calarasilor, nr. 244, bloc 4, scara 2, ap.23 (vizavi de RCS-RDS si Electrica)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Braila este situat pe Calea Calarasilor, nr. 244, in proximitatea RCS-RDS si Electrica.

Centrul Nomasvello Braila face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume, oferind brailenilor servicii premium de epilare definitiva si tratamente faciale de rejuvenare cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee. Totodata, clientii se pot bucura de terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, un tratament facial anti-puncte negre. Centrul ofera, de asemenea,  tratamente faciale si corporale inovatoare cu tehnologia LED+Esthetic, alaturi de albirea dentara BIO, fara durere si fara efecte secundare.

Tratamentele No+Vello nu implica durere, sunt rapide si cu rezultate vizibile de la prima sedinta, avand un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Epilarea definitiva cu IPL actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de laboratoarele proprii No+Vello Spania si este updatata periodic, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello Braila beneficiaza in permanenta de 3 oferte speciale: primesc bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate Nomasvello; au parte de o sedinta gratuita de epilare definitiva (axila, inghinal sau fata) pentru fiecare 3 prietene aduse in centru; beneficiaza de 50% discount la tratamente;e cu tehnologiile ProSkin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare), pretul unei sedinte fiind de doar 68 ron, in loc de 135 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii, care sunt recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa, pentru o piele perfecta.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Brandul Nomasvello (No+Vello) este Lider Mondial in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu lumina intens pulsata (IPL), avand peste 1000 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Detalii si programari la telefon: 0774 624 473, respectiv pe e-mail: braila@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!