Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Buzau

B-dul Unirii, nr. 301A, in incinta Galleria Mall Buzau, etaj 1 (langa Cinema City)

Salonul de infrumusetare Nomasvello Buzau pune la dispozitia clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, centrul reprezinta cu succes brandul Nomasvello, care are  1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

La Nomasvello Buzau clientii pot incepe tratamentele de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin si Terapiile Faciale Intensive de 21 zile pentru orice tip de ten.

Prin procedura de epilare definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, cum ar fi epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute.

Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si este instruit in permanenta, pentru a oferi clientilor doar servicii de calitate

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase, costand doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Buzau beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Asadar, pretul unei terapii  Proskin pentru clientii fideli este de doar 70 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Buzau ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Descopera tratamentele premium de infrumusetare din centrul Nomasvello Buzau!

Salonul ofera servicii de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu, care sunt instruiti periodic, dupa un training elaborat de No+Vello Spania.

La Nomasvello Buzau poti beneficia de tratamente precum: Epilare Definitiva, Rejuvenare Faciala, Curatare in profunzime ProSkin si Tratamente Intensive pentru Ten.

Contacteaza-ne:

Adresa: B-dul Unirii, nr. 301A, in incinta Galleria Mall Buzau, etaj 1 (langa Cinema City)

Telefon: 0741 258 238

E-mail:  buzau@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni –Duminica: 09:00-21:00

 

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Buzau!

Imagini salon Nomasvello Buzau:

 

Cum ajungi la NOMASVELLO Buzau:

Join our Team!