Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Falticeni

Strada Republicii, FN, etaj P, ap 1, Falticeni (vizavi de Eclipse)

Salonul de infrumusetare Nomasvello Falticeni pune la dispozitia clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

La Nomasvello Falticeni clientii se pot bucura de tratamente de: Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, Tratamente Faciale si Corporale cu LED+Esthetic, precum si de Albire Dentara BIO. Mai mult, locuitorii din Falticeni pot testa terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, efectuate cu produse profesionale Nomasvello. Pe langa serviciile No+Vello, clientii beneficiaza si de servicii de igiena si profilaxie dentara, prestate de specialisti cu experienta in stomatologie.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, prin  intermediul unui aparat IPL de ultima generatie, elaborat de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania. Tratamentul de rejuvenare estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, cum ar fi epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute.  Tratamentele de infrumusetare cu LED nu sunt dureroase, stimuleaza circulatia sangelui si asigura drenajul, pentru o piele frumoasa si sanatoasa. Serviciile de igiena si profilaxie dentara sunt realizate cu maxima atentie si pricepere, pentru rezultate rapide si de durata.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase- doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Falticeni beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele cu tehnologiile Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Asadar, pretul unei terapii  Proskin sau al unei sedinte de LED pentru clientii fideli este de doar 70 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

 

Mai mult, pe langa serviciile No+Vello, la Nomasvello Falticeni poti beneficia si de servicii de igiena si profilaxie dentara, efectuate de specialisti cu experienta in stomatologie.

Contacteaza-ne:
Adresa: Strada Republicii, FN, etaj P, ap 1, Falticeni (vizavi de Eclipse)
Telefon: 0742 805 988
E-mail: falticeni@nomasvello.ro
Program de lucru:
Luni –Vineri: 08:00 – 16:00
Sambata: 10:00-14:00

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Falticeni!

Imagini salon Nomasvello Falticeni:

Cum ajungi la NOMASVELLO Falticeni:

Join our Team!