Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament albire dentară BIO LED + Estethic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Pitesti

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Pitesti Trivale este situat in Trivale Shopping Center, la etajul 3, langa Cinema.

Brandul Nomasvello (No+Vello) este lider mondial in epilare definitiva si tratamente faciale cu lumina intens pulsata (IPL), numarand peste 1000 centre deschise in 16 tari.

Centrul Nomasvello Pitesti Trivale s-a alaturat celei mai mari retele de infrumusetare din lume si ofera atat servicii de epilare definitiva, cat si tratamente faciale de rejuvenare cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee. Mai mult, pune la dispozitia clientilor si tehnologia inovatoare ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, prin care se elimina cosurile si punctele negre. Noul salon ofera clientilor si serviciile premium de ingrijire faciala si corporala cu LED: terapii faciale pentru orice ten, tratamente anticelulitice si de fermitate a pielii, precum si albirea dentara BIO.

Tratamentele Nomasvello sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos, de doar 36 euro pe zona tratata. Daca epilarea cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si actioneaza chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello Pitesti Trivale beneficiaza de un discount de 50% la tratamentele ProSkin si LED, pretul platit fiind de doar 70 ron, in loc de 140 ron per sedinta, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL.

Rezultatele tratamentelor Nomasvello sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii, recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0799 219 920, respectiv pe e-mail: pitesti@nomasvello.ro

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/