FARA FOLICULITA in Februarie: 4 sedinte de Epilare Definitiva = 490 lei!
Am deschis Nomasvello Brasov Coresi - in incinta Coresi Avantgarden- te asteptam cu drag!

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Pitesti

Trivale Shopping Center, etaj 3 (langa Cinema), Str Victoriei, nr 12

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Pitesti este situat in Trivale Shopping Center, la etajul 3, langa Cinema.

Brandul Nomasvello (No+Vello) este lider mondial in epilare definitiva si tratamente faciale cu lumina intens pulsata (IPL), numarand peste 1000 centre deschise in 16 tari.

Centrul Nomasvello Pitesti s-a alaturat celei mai mari retele de infrumusetare din lume si ofera atat servicii de epilare definitiva, cat si tratamente faciale de rejuvenare cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee. Mai mult, pune la dispozitia clientilor si tehnologia inovatoare ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, prin care se elimina cosurile si punctele negre.

Tratamentele Nomasvello sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si actioneaza chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello Pitesti beneficiaza de un discount de 50% la curatarea faciala ProSkin, pretul platit fiind de doar 68 ron in loc de 135 ron per sedinta, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL.

Rezultatele tratamentelor Nomasvello sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii, recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0799 219 920, respectiv pe e-mail: pitesti@nomasvello.ro

Imagini Salon Pitesti

Contact

Program de lucru

  • Luni – Duminica: Luni – Duminica: 09:00 - 21:0009:00 - 21:00
Join our Team!