Search
Generic filters
Exact matches only

Toate tratamentele de care are nevoie pielea ta- la Nomasvello MegaMall

In data de 16 septembrie 2016, brandul No+Vello, Liderul Mondial in Tratamente Cosmetice cu IPL, a deschis cel de-al 12-lea centru din capitala, in incinta spatiului comercial MegaMall din Pantelimon.

Nomasvello MegaMall este situat la Nivelul -1, vizavi de Maxi Toys si pune la dispozitia clientilor servicii de ingrijire personala cu tehnologii inovatoare: Epilare Definitiva IPL, Rejuvenare Faciala IPL, Curatare Faciala Proskin, respectiv Tratamente de o zi si de 21 zile cu produsele profesionale No+Vello (masti si fiole faciale).

Mai mult, noul salon de infrumusetare isi asteapta clientii cu servicii gratuite de Testare a Epilarii Definitive cu IPL, respectiv de Diagnoza Faciala Woodlamp. In plus, rasplateste fidelitatea clientilor prin tratamente faciale Proskin la un pret redus cu 50%.

Personalul este specializat dupa un training patentat de No+Vello Spania, aparatura este de ultima generatie, iar rezultatele tratamentelor sunt vizibile de la prima sedinta.

Detalii si programari:

  • Adresa: MegaMall Nivel -1, Bulevardul Pierre de Coubertin, 3-5, Sector 2, Bucuresti
  • Telefon: 0722 227 893
  • Email: megamall@nomasvello.ro
  • Program de lucru: Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Frumusetea se ingrijeste!

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!