De ce sa alegi epilarea definitiva progresiva de la Nomasvello?

 • Eficientă – Lumina intens pulsată (IPL) și LASER Dioda se completează reciproc. Utilizarea inteligentă a acestor tehnologii de către specialiștii Nomasvello va contribui la scurtarea duratei sesiunilor datorită preciziei și eficienței sistemului FUSION (LASER + IPL). Inca de la prima sesiune rezultatele vor fi mai mult decât evidente.
 • Sigură Și Fără Durere – Experiența metodei FUSION (LASER + IPL) este nedureroasă și sigură. Pielea este protejată datorită protocolului de siguranță dezvoltat de Centrul de Cercetare și Dezvoltare Nomasvello. Pielea este mereu fină și hidratată, gratie produselor profesionale aplicate și a gelului conductor.
 • Relaxantă Și Plăcută – Centrele Nomasvello au reprezentat de la început mai mult decât o soluție pentru părul nedorit. Întreaga experiență are loc într-un mediu care inspiră seninătate și liniște. Petreceți o scurtă pauză de relaxare pentru a rezolva problemele părului nedorit cu o soluție eficientă și definitivă.
 • Personalizată – Tehnologiile care stau la baza metodei inovatoare FUSION (LASER + IPL) sunt utilizate cu atenție de către specialiștii noștri pe baza unei multitudini de condiții care variază de la o persoană la alta. Din acest motiv, în centrele Nomasvello se va folosi întotdeauna cea mai bună metodă pentru pielea și pentru nevoile dvs. unice.
 • Preț Convenabil – Nomasvello a oferit întotdeauna prețuri și oferte avantajoase. Metoda de FUSION (LASER + IPL) are un cost de 85 lei pe zonă pe sesiune pentru zonele MINI, respectiv de 170 lei pe zonă pe sesiune pentru zonele MEDII si MAXI.Mai mult, gambele sau pulpele costa doar 200 lei/sedinta. Acest raport calitate-preț este greu de egalat pe piața din Romania. 

Personalul Nomasvello® este specializat conform standardelor internaționale și este acreditat să ofere consultanță și să efectueze tratamente de epilare definitivă progresivă.

Operatoarele Nomasvello® primesc diploma de Specialisti la sfarșitul unui training riguros, fiind evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei.

La sfârșitul tratamentului de epilare definitiva progresiva părul va fi eliminat în proporție de 90%. Firele de păr rămase vor fi foarte rare, subțiri, decolorate și fine.

Vor fi necesare sedinte de intretinere la 6 luni / 1 an, deoarece organismul este viu și se regenerează în permanență.

VREAU O PROGRAMARE

Ne gasiti in Bucuresti cat si in alte orase din Romania

In Romania avem in prezent 49 centre deschise, dintre care 16 doar in Bucuresti. Astfel, veti regasi un salon Nomasvello in majoritatea centrelor comerciale din capitala (AFI Cotroceni, Auchan Titan, Baneasa Shopping Center, Bucuresti Mall Vitan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, JolieVille Galleria, Megamall, Parklake, Promenada, Sun Plaza Mall, Veranda Mall), dar si in locatii stradale, pe bulevarde cunoscute, la care se poate ajunge usor, precum: Decebal, Floreasca, Unirii sau Victoriei. Celelalte saloane sunt deschise in alte 23 orase din tara. Descopera lista completa a centrelor Nomasvello AICI.

  Loading...
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (200 lei)
  (200 lei)
  (340 lei)
  (340 lei)

  Preturile sunt per zona si per sedinta.

  Toate preturile includ TVA.

  Sumele platite nu pot fi restituite dupa efectuarea tratamentelor.

  0lei
  * Required

CE ESTE Epilarea definitivă progresivă?

Orice salon de epilare definitiva progresiva Nomasvello foloseste lumina intens pulsată (IPL). IPL-ul este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitiva progresiva ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă progresivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Spre deosebire de epilarea definitiva progresiva cu laser, care actioneaza in profunzimea pielii, existand, astfel, riscul unor efecte secundare, tratamentul cu IPL distruge foliculii pilosi fara a impacta epiderma.

Personalul nostru specializat conform standardelor internaționale ale Nomasvello® te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului. Operatoarele Nomasvello® primesc diploma la sfarșitul primei sesiuni de training și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei.

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!

DE CATE ȘEDINȚE DE EPILARE DEFINITIVĂ PROGRESIVĂ AM NEVOIE?

Un tratament complet de epilare definitivă progresivă FUSION (LASER + IPL) presupune un numar de minim 8 sedinte.

Numărul de sesiuni depinde de:

 • culoarea pielii;
 • culoarea părului;
 • adâncimea rădăcinii;
 • zona tratată;
 • sexul și vârsta clientului;
 • statusul hormonal
 • respectarea recomandarilor
 • respectarea intervalului intre sedinte

Candidații ideali pentru acest tratament au părul negru și gros și pielea albă, însă procedura are rezultate și pentru celelalte tipuri de păr și de piele.

INTERVALUL INTRE ȘEDINȚELE DE EPILARE

Epilarea definitivă progresivă este eficientă doar într-una dintre cele trei faze ale creșterii părului.

Este vorba de faza anagenă, de activitate și de creștere a părului.

Astfel, sunt necesare mai multe sedinte de epilare definitiva progresiva .

Un factor important în eficienta tratamentului este respectarea intervalului dintre ședințe.

În cazul epilarii definitive progresive cu LASER DIODA, sedintele se efectueaza la un interval de 40-45 zile fiecare. Tratamentul cu LASER se întrerupe în momentul în care firele de păr rămase sunt depigmentate, rare și subțiri.  Pentru eliminarea inclusiv a acestor fire, se va continua tratamentul cu tehnologia IPL.

În cazul epilării definitive progresive cu IPL, primele  4-5 ședințe se efectuează la 1 luna  fiecare, după care intervalul de timp crește la 6-8-10 săptămâni, ajungându-se ca spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședințe să fie de 3-4 luni.

Pentru consecvență și pentru minimizarea costurilor, recomandăm achizitia de abonamente, care au preturi avantajoase, cu pana la 30% discount.

Astfel, veți securiza investitia in sanatatea si in frumusetea pielii, obtinute prin epilarea definitiva progresiva.

SUFERI DE FOLICULITA?

Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este epilarea definitiva progresiva!
Odata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita.
In plus, cu ajutorul tratamentului oferit de centrul nostru, pielea se va regenera si semnele ramase de la foliculita vor disparea.

Sedintele de epilare definitiva progresiva au preturi avantajoase si difera, in functie de marime zonei tratate.

MA POT EPILA DACĂ SUNT BRONZAT/BRONZATĂ?

SUN&SAFE© este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello® (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello® din lume oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.

Lumina, special filtrată să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare, oferă o epilare definitivă progresivă eficientă și sigură, pielea fiind imediat hidratată de operatoarea IPL cu loțiunea hidratantă Nomasvello®, astfel încât să se asigure protecție împotriva uscării pielii și o senzație plăcută de catifelare. Tratamentele sunt oferite au preturi avantajoase.

Tratamentul cu dispozitivul SUN&SAFE© se lucrează pe parul ras (acasă sau la cabinet, de către operatoarea IPL). Tehnologia SUN&SAFE© este disponibila doar in cabinetele de înfrumusețare Nomasvello®.

CE ESTE Epilarea definitivă progresivă PRIN CONCEPTUL FUSION (LASER + IPL)?

NU exista un singur sistem de epilare definitiva progresiva care se potriveste tuturor pacientilor.

Fotoepilarea eficienta necesita combinarea tehnologiilor  IPL si LASER pentru a obtine efecte maxime, indiferent de tipul de par si piele.

Pe durata tratamentului, firul de par se schimba de la gros la fin, ceea ce poate conduce la schimbarea echipamentului si a parametrilor cu care se lucreaza.

Epilarea definitiva prin conceptul FUSION, unic in Romania, indeparteaza selectiv firele de par prin combinarea celor 2 tehnologii proprii No+Vello: LASER Dioda, respectiv IPL (lumina intens pulsata).

Clientii cu parul negru si gros vor efectua primele sedinte de epilare definitiva progresiva CU LASER DIODA, la un interval de circa 40 zile, urmand ca, in momentul in care foliculii pilosi se depigmenteaza si se raresc, sa finalizeze procedura prin IPL. 

Clientii cu parul deschis la culoare sau subtire vor efectua tratamentul de epilare definitiva progresiva CU IPL. Primele 4 sedinte se programeaza la un interval de 1 luna, intervalul crescand treptat cu 1 sau 2 saptamani de la sedinta la sedinta.

Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.

PASII epilarii definitive progresive FUSION (LASER + IPL) in centrele Nomasvello sunt simpli:

 • Te programezi la o TESTARE GRATUITA
 • Ti se prezinta planul de tratament personalizat conform conceptului FUSION (LASER + IPL)

Epilare definitiva progresiva progresiva cu IPL-Nomasvello

Epilare definitiva progresiva progresiva cu Laser Dioda- Nomasvello

epilare definitiva progresiva cu laser versus IPL

Epilarea definitiva a devenit o moda printre romanii preocupati de imaginea lor, dar care au putin timp liber pentru activitati de infrumusetare.
In prezent exista mai multe optiuni pentru eliminarea pilozitatii nedorite, de aceea inainte de a alege tipul de tehnologie potrivit tie, este necesar sa cunosti caracteristicile fiecareia. Procedurile preferate sunt epilarea cu laser, respectiv epilarea definitiva progresiva cu IPL.

Sisteme de epilare definitiva progresiva :

 • Electroliza consta in eliminarea parului fir cu fir, prin intermediul curentului electric. Extragerea fiecarui fir in parte este foarte dureroasa si lasa semne, in locul fiecarui folicul ramanand o cojita de grosimea firului extras. Tratamentul implica anestezierea zonei tratate inainte de fiecare sedinta si o perioada de recuperare dupa. Desi este considerata singura metoda prin care firele de par sunt distruse in proportie de 100% (inclusiv parul alb, fara melanina), aceasta procedura implica un disconfort major din cauza durerii si un buget semnificativ. In plus, poate culmina cu cicatrici adanci, nefiind recomandata de medicii dermatologi.
  SPL-ul (square pulse light) actioneaza prin cate 4 flash-uri consecutive de lumina pulsata, bazandu-se pe lungimi de unde infrarosii si violete.  Nu este eficient in cazul persoanelor cu parul alb sau lipsit de melanina (blond, puf). Tratamentul poate da rezultatele dorite daca sedintele sunt efectuate de profesionisti si aparatura este moderna si setata corespunzator.
 • Epilarea definitiva cu laserul implica Lumina Amplificata si Stimulata prin Emisia de Radiatii. Este utilizata o singura unda coerenta, care are aceeasi frecventa si viteza de propagare.  Indepartarea parului cu laserul se realizeaza prin raze luminoase paralele, care au o singura culoare. Exista mai multe tipuri de laser, dintre care cele mai cunoscute sunt: cu rubin (are multiple efecte secundare, se foloseste rar); alexandrit (are efecte vizibile in cazul fototipurilor V si VI cu par inchis, insa nu este eficient in indepartarea pilozitatii faciale); cu dioda (sistem care inlatura parul fototipurilor I, II, III. IV si V).  Epilarea cu laser  implica o lumina fixa prin care sunt distrusi foliculii pilosi. Pretul epilarii definitive progresive cu laser este acelasi cu cel al epilarii definitive progresive cu IPL doar in cazul centrelor Nomasvello. De obicei, epilarea definitiva progresiva cu laser are un pret mai ridicat in alte saloane de infrumusetare.
 • Epilarea cu IPL (lumina intens pulsata) se bazeaza pe un sistem prin care lumina este filtrata si ghidata de un safir sau de un cuart catre radacina firelor de par, pentru a o distruge. Lumina este dispersata, foloseste o gama larga de lungimi de unde si este policromatica, ceea ce inseamna ca exista o varietate de fototipuri care pot fi tratate. Exista parametrii de lucru diferiti pentru fiecare fototip, pentru ca epilarea definitiva progresiva sa dea rezultate si sa nu implice durere sau disconfort.

Epilare cu laser sau epilare definitiva progresiva cu IPL?

In prezent, cele mai cautate sisteme de epilare definitiva progresiva sunt epilarea cu laser, respectiv tratamentul cu lumina intens pulsata, pentru rezultatele rapide obtinute.

Majoritatea tipurilor de laser nu trateaza pielea inchisa la culoare sau bronzata si, mai mult de atat, alexandritul nu are rezultate in cazul pilozitatii faciale. Insa, in cazul centrelor Nomasvello, laserul trateaza cu succes inclusiv pielea inchisa la culoare. Sedintele de laser se programeaza la circa 45 zile, pe cand cele de IPL se vor programa la 30 zile fiecare (in cazul primelor sedinte).

Epilarea definitiva cu laser actioneaza direct pe piele, in timp ce tehnologia IPL ajunge la radacina foliculului pilos prin intermediul firelor de par, care au rol conductor.

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) este neinvaziva, confortabila si se regaseste la preturi avantajoase, potrivite oricarui buget. In plus, exista un protocol de lucru special, prin care tratamentul este eficient si pe piele bronzata.

Versatilitatea IPL-ului permite, pe langa epilarea definitiva progresiva si efectuarea de tratamente faciale de rejuvenarepentru tratarea ridurilor, petelor si acneei. 

Indiferent de sistemul de epilare definitiva progresiva ales, esentiale sunt doua aspecte: tratamentul sa fie efectuat de specialisti, cu un training acreditat in domeniu, respectiv aparatura sa fie de ultima generatie si setata corect, pentru a nu exista riscul arderii pielii.

Epilarea definitiva la Nomasvello:

Brandul Nomasvello (No+Vello) are o experienta de peste 12 ani pe piata de epilare definitiva progresiva , fiind numarul 1 in lume pe acest segment, gratie celor peste 1200 centre active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

In Romania exista 50 centre care ofera aceste servicii, efectuate de specialisti instruiti dupa un protocol de lucru international. In plus, aparatura este proprie si updatata in permanenta de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania. Mai mult, secretul succesului centrelor Nomasvello consta in grija si respectul oferite clientilor, de la faptul ca se aplica in toate saloanele se aplica un pret avantajos, care difera in functie de  zona tratata. Astfel, reteaua No+Vello numara peste un milion de clienti multumiti la nivel mondial, care beneficiaza de preturi cu 50% mai mici la terapii faciale si corporale cu tehnologii inovatoare (ProSkin, respectiv LED) si de un card de fidelitate, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte la fiecare noua achizitie in salon.

Afla mai multe despre costurile pe care le implica tratamentul la No+Vello accesand epilare definitiva progresiva – Preturi.

Tratamente eficiente chiar si pe piele bronzata, oferte promotionale permanente, card de fidelitate cu multiple beneficii, respect si profesionalism, afisate de operatorii No+Vello la fiecare sedinta. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa alegi epilarea definitiva progresiva din saloanele No+Vello! Te asteptam in centrele Nomasvello sa testezi gratuit tratamentul de epilare definitiva progresiva, pentru a te convinge de eficienta sa.

Testeaza gratuit epilarea definitiva progresiva!

VREAU O PROGRAMARE

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Metoda FUSION (LASER + IPL) reprezintă o soluție pentru toată lumea.

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

Recomandari pentru obtinerea celor mai bune rezultate:

 • Intervalul recomandat de specialistul IPL!
 • Nu vă smulgeți firele de păr, între ședințe. Pentru părul inestetic care crește între ședințe, puteți folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar!
 • Nu vă expuneți la soare 3 zile înainte de tratament și 3 zile după tratament.

Contraindicații

 • Boli de piele, cancer de piele;
 • Utilizarea de medicamente fotosensibile;
 • Alergia la soare;
 • Tatuaje;
 • Sarcina și alăptare.

Au incredere in Nomasvello

Testeaza gratuit epilarea definitiva progresiva!

VREAU O PROGRAMARE

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva progresiva Nomasvello!

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/