In doar 6 ani brandul No+Vello, Liderul Mondial in Tratamente Cosmetice cu IPL, a ajuns la 26 centre de Epilare Definitiva in Romania.
Au mai ramas doar cateva orase disponibile pentru noi saloane No+Vello. Grabeste-te sa-ti securizezi zona de interes!
Investesti intr-o afacere la cheie care iti va oferi un profit lunar de pana la 10 000 euro!

Apasa aici sa afli detalii complete.

Nomasvello Romania RECRUTEAZA! Daca doresti sa te alaturi unei echipe internationale, trimite-ne CV-ul tau insotit de o poza pe office@ nomasvello.ro.

×

Nr. 1 Mondial in Epilare Definitiva cu IPL

Ce este epilarea definitivă cu IPL?

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitiva). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Personalul nostru specializat conform standardelor internaționale ale Nomasvello® te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului. Operatoarele Nomasvello® primesc diploma la sfarșitul primei sesiuni de training și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei.

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!


De cate ședințe am nevoie?

Un tratament complet presupune un numar de 6-12 ședințe dar nimeni nu poate garanta numărul de ședinte de care aveți nevoie!

Numărul de sesiuni depinde de:

 • culoarea pielii;
 • culoarea părului;
 • adâncimea rădăcinii;
 • zona tratată;
 • sexul și vârsta clientului;
 • statusul hormonal

Candidații ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu părul negru și gros și pielea albă.


Intervalul intre ședințe

La primele 4-5 ședințe intervalul este de 4 săptămani, după care acesta crește la 6-8-10 săptămâni, ajungându-se ca spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședințe să fie de 3-4 luni.

Astfel durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an și jumătate deoarece părul crește ciclic, parcurgând 3 etape diferite de evoluție.

Fotoepilarea este eficientă doar într-una dintre cele trei faze ale creșterii părului. Este vorba de anagen, faza de activitate și creștere a părului. Părul se comportă ca un fitil conductor de căldură la rădăcina sa, care distruge celulele hrănitoare.

Un factor important în eficienta tratamentului este respectarea intervalului dintre ședințe!


Suferi de foliculita?

Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este Epilarea Definitiva!
Odata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita.
In plus, cu ajutorul tratamentului oferit de centrul nostru, pielea se va regenera si semnele ramase de la foliculita vor disparea.


Ma pot epila dacă sunt bronzat/bronzată?

SUN&SAFE© este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello® (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello® din lume oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.

Lumina, special filtrată să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare, oferă o epilare definitivă eficientă și sigură, pielea fiind imediat hidratată de operatoarea IPL cu loțiunea hidratantă Nomasvello®, astfel încât să se asigure protecție împotriva uscării pielii și o senzație plăcută de catifelare. Tratamentele sunt oferite la același preț ca în cazul epilării IPL clasice, adică 135 lei pe zona și ședință.

Tratamentul cu dispozitivul SUN&SAFE© se lucrează pe parul ras (acasă sau la cabinet, de către operatoarea IPL). Tehnologia SUN&SAFE© este disponibila doar in cabinetele de înfrumusețare Nomasvello®.

Contraindicații

 • Boli de piele, cancer de piele;
 • Utilizarea de medicamente fotosensibile;Alergia la soare;
 • Tatuaje;
 • Sarcina și alăptare.

Recomandări pentru obținerea celor mai bune rezultate

Recomandări

 • Respectați intervalul recomandat de specialistul IPL!
 • Nu vă smulgeți firele de păr, între ședințe. Pentru părul inestetic care crește între ședințe, puteți folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar!
 • Nu vă expuneți la soare 3 zile înainte de tratament și 3 zile după tratament.

 

Ce spun clienții noștri

Prețuri Epilare Definitivă

ZONĂPREȚ / ȘEDINȚĂ
Față (mustața + barba + perciuni)135 Lei
Gât135 Lei
Axilă – ambele135 Lei
Brațe270 Lei
Mână – ambele135 Lei
Ceafă135 Lei
Umeri135 Lei
Omoplați135 Lei
Dorsal (de la ceafă până la mijlocul spatelui)135 Lei
Lombar (de la mijlocul spatelui pana la fesieri)135 Lei
Spate complet (ceafă + umeri + omoplați + dorsal + lombar)675 Lei
Abdomen135 Lei
Pectorali135 Lei
Linia albă135 Lei
Inghinal total135 Lei
Perineu135 Lei
Fese135 Lei
Picioare270 Lei
Laba piciorului – ambele135 Lei

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Testează gratuit tratamentele Nomasvello! Programează-te acum!

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva Nomasvello!

Oferta nr. 1

Au incredere in Nomasvello

+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello