Acum suntem Mai Aproape de Tine prin 3 noi centre care se vor deschide in luna MAI: Nomasvello Cora Pantelimon, Nomasvello Iasi Newton si Nomasvello Ramnicu Valcea!
DAM START Pregatirilor de VARA, printr-o oferta de nerefuzat:
Epilare Definitiva zone mici la doar 70 lei sedinta, in loc de 270 lei ( 49% discount ), pentru zonele: Mustata; Maini; Laba Piciorului; Linie Abdomen; Barbie; Perciuni; Pometi; Areola Sani.
Produse profesionale premium la 1 L, cu rol anticelulitic si de fermitate a pielii la pretul de 240 lei fiecare.

×

Tratamente de infrumusetare

Epilare definitivă

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitivă).

Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

 


Rejuvenare facială

Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumină pe piele, care transmit căldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc micro fibrele din alcătuirea dermului și epidermului.

 


Tratament fermitate LED +Estethic

Cu ajutorul tratamentului de tonifiere LED +Esthetic îți poți recăpăta elasticitatea și fermitatea pierdute ca urmare a trecerii timpului sau a schimbărilor de greutate.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de clienții care au efectuat tratamentul complet și au urmat toate recomandările făcute de specialiștii Nomasvello.

 


Tratament anticelulitic LED +Estethic

Este un tratament nou în domeniul întreținerii corporale, fiind special conceput ca procedura invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale pentru a reduce volumul și diminua considerabil celulita.

Tratamentul anticelulitic LED +Esthetic funcționează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Este confortabil, rapid și nedureros.

 


Tratament albire dentară LED +Estethic

Metoda de albire cu LED a devenit populara deoarece se obțin rezultate bune într-un timp scurt, este fiabila și sigură.

Albirea dentară cu LED se realizează cu ajutorul agenţilor de albire care sunt activați de către sursa de lumină produsă de echipamentul LED +Esthetic.

 


Tratament facial LED +Estethic

Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să obții o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității.

Pentru rezultate excelente îți recomandăm folosirea tratamentelor LED +Esthetic în combinație cu produsele cosmetice Nomasvello, special concepute pentru a asigura cele mai bune rezultate..


Curățare facială PRO SKIN

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

Tehnologia NomasVello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Ce spun clienții noștri

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Testează gratuit tratamentele Nomasvello! Programează-te acum!

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva Nomasvello!

Au incredere in Nomasvello

+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello

Premii și diplome obținute de franciza Nomasvello

Experiența celor aproape 7 ani de activitate ne situează ca fiind lider mondial în tratamente de epilare definitivă și terapii faciale cu lumina intens pulsată – IPL.

2015

Franciza No+vello primeste premiul pentru cea mai importanta prezenta internationala a anului.


2013

No+Vello a fost declarată a doua franciză spaniolă, încadrată în Top 100 Global Franchises.


2011

New Franchise Entrepreneur Magazine, Fran500.

Nr. 1 în categoria de îngrijire și înfrumusețare, Entrepreneur Magazine.

Locul 2 în cadrul concursului “Cea mai bună franciza globală a anului”.

Diploma World Franchise Awards, 2011.

Locul 1 pentru cea mai expansiva franciza– Franciza & Excelenta in dezvoltarea afacerilor, ThinkBig & WorldFranchise.


2010

Premiul pentru franciza cu cea mai bună proiecție internațională oferit de AEF.


2009

Premiul pentru cea mai expansivă franciză Spaniolă, oferită de Asociația Spaniolă de Franciză (AEF).