Tratamente Corporale Nomasvello

Tratamentele corporale Nomasvello sunt proceduri non-invazive si fara durere ce ajuta la reducerea celulitei si recăpătarea elasticității și fermitații pielii. Încearcă acum unul dintre tratamente și convinge-te!

TRATAMENTELE CORPORALE ANTICELULITICE SI DE FERMITATE CU LED IN CENTRELE NOMASVELLO:

Cauti un tratament corporal total nedureros, cu efect rapid si vizibil inca de la prima sedinta?

Descopera terapiile de remodelare corporala cu tehnologia LED+Esthetic, o inovatie a Laboratoarelor No+Vello Spania!

Fie ca alegi tratamentul corporal anticelulitic cu LED sau pe cel de fermitate a pielii, vei beneficia de:

 • Consultanta Gratuita
 • Plan de tratament personalizat
 • Tratament nedureros si rapid (20 minute sedinta)
 • Aplicarea de produse profesionale No+Vello, cu efect instant
 • Rezultat vizibil inca de la prima sedinta
 • Masaj corporal 5 minute

Tratamentul anticelulitic si de fermitate cu LED sunt foarte solicitate de catre clienti, gratie efectului lor remodelator.

Procedurile sunt non-invazive si reprezinta o alternativă viabila la interventiile chirurgicale pentru a reduce considerabil tesutul adipos.

Tratamentul corporal cu LED +Esthetic este confortabil, rapid și nedureros. Aceasta terapie are un efect vasodilatator, reducând celulita și excesul de grăsime si lasand pielea tonifiata.

DESFĂȘURAREA TRATAMENTELOR CU LED:

Durata unei ședințe de LED Anticelulitic sau de LED Fermitate este de 20 de minute.

Tratamentul constă în 12 sesiuni, cu o frecvență de 2 sesiuni pe săptămână. Se recomanda combinarea unei sedinte de LED anticelulitic cu una de LED de fermitate pe aceeasi zona, pentru a tonifia pielea concomitent cu arderea grasimilor.

După terminarea tratamentului sunt recomandate sesiuni de întreținere în funcție de necesitați.

De asemenea o alimentație sănătoasa și sportul optimizeaza rezultatele tratamentului.

PRET TRATAMENTE CORPORALE

Selecteaza centrul, data si ora si serviciile si poti comanda direct online. Pentru oferte si prețuri personalizate, contactează direct centrul la care dorești sa faci programarea.

 • Pasul 1: Selecteaza centrul
 • Pasul 2: Selecteaza serviciile dorite

*Pentru prețuri si oferte personalizate, va rugam sa contactați direct centrul la care doriți sa faceți programarea.

Tratament corporal LED
tratament-led-picioare
Tratament corporal LED
tratament-vergeturi-nomasvello
Tratament vergeturi Nomasvello

REZULTATELE TRATAMENTULUI CORPORAL CU LED:

 • Piele mai neteda si mai tonifiata pe zone precum: abdomen, picioare, solduri, brate
 • Scadere vizibila in circumferinta, inca de la prima sedinta, cu cca 1-3cm
 • Piele revitalizata, elasticizata si cu un aspect sanatos
 • Efectuarea drenajului limfelor
 • Activarea circulatiei sanguine si a regenerarii celulelor pielii
 • Piele fara aspect de “coaja de portocala”
 • Efect rapid si nedureros, fara a lasa semne pe piele

Tratamentul corporal cu LED include 4 pasi:

1.     ACTIVAREA ENZIMELOR:

Enzimele reprezintă cheia pentru o absorbție bună a hranei, fiind eliberate odată ce începem să mestecăm. Enzimele determină digestia, detoxifierea, imunitatea și toate celelalte procese metabolice și regeneratoare. O viață stresantă si mancarea de tip fast-food au ca rezultat o populație practic lipsită de enzime digestive. Implicațiile sunt multiple și grave, dar sunt reversibile și pot fi corectate.

2.     VASODILATAȚIA:

Funcţia primară a vasodilataţiei este de a creşte fluxul de sânge în organism pentru țesuturile care au nevoie cel mai mult. Punerea sangelui in miscare prin tratamentul anticelulitic este esentiala pentru sanatatea organismului, mai ales daca nu se face sport saptamanal.

3.     DRENAJUL:

Drenajul este extrem de important în procesul de slăbire. Este o arma ideala impotriva celulitei si a depunerilor de grăsime, contribuind activ la detoxifierea organismului și la stimularea sistemului imunitar. Prin drenaj se accelerează circulația sanguină, generând un efect instant de confort și sănătate, eliminarea lichidelor și a grăsimii. Din punct de vedere al eficienței, este clasat pe locul întâi în ce privește slăbitul și eliminarea celulitei.  Mai mult, procedeul este în totalitate lipsit de durere.

4.     MASAJUL ANTICELULITIC/ DE TONIFIERE:

Aplicarea produsului profesional No+Vello care stimuleaza cele 3 procese de mai sus se realizeaza prin masaj corporal viguros, menit a netezi pielea si a favoriza patrunderea ingredientelor naturale active din produs in profunzimea pielii.

AVANTAJELE ALEGERII TRATAMENTELOR CORPORALE NO+VELLO:

#1 Personal calificat – toți terapeutii noștri au urmat training-uri de specialitate și sunt în permanentă colaborare cu medicii dermatologi, pentru a putea mulțumi și cei mai exigenți clienți;

#2 No+Vello este cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătranețe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL);

#3 Prețuri accesibile;

#4 Siguranță datorită tehnologiei non-invazive cu LED si a aparaturii de ultima generatie;

#5 Consultanta Gratuita si Plan de tratament individualizat

#6 Aplicarea de produse profesionale No+Vello, disponibile de achizitionat si pentru acasa.

INTREBARI FRECVENTE

Tratamentele corporale din centrele Nomasvello sunt anticelulitice, pe baza gelului G5, cu rol remodelator si de fermitate a pielii, cu ajutorul produsului Toneactif, pe baza de colagen si elastina.

O sedinta de LED corporal costa 90 lei, indiferent ca se opteaza pentru un tratament anticelulitic sau pentru unul de fermitate a pielii. Se pot achizitiona si abonamente de 12 sedinte la 900 lei.

Da, tratamentul anticelulitic cu LED ajuta la scaderea in centimetri, prin arderea grasimilor si prevenirea retentiei de apa. Insa, este important de stiut ca rezultate notabile se obtin doar daca tratamentele corporale se combina cu miscarea fizica de cel putin 2 ori pe saptamana si cu un stil de viata sanatos, cu o dieta bazata indeosebi pe multe fructe si legume.