Tratament Corporal Fermitate LED + Esthetic Nomasvello

Cu ajutorul tratamentului pentru  fermitate și tonifiere LED+Esthetic de la Nomasvello iți poți recăpăta elasticitatea și fermitatea pielii, pierdute ca urmare a trecerii timpului sau a schimbărilor de greutate.

DESPRE TRATAMENTUL PENTRU FERMITATE

Tratamentul corporal LED+Esthetic de la Nomasvello are efect de remodelare si de fermitate. Acesta foloseste o lumina rece și produse dermato-cosmetice profesionale pentru a trata problemele pielii in mod confortabil, nedureros și rapid.

DURATA TRATAMENTULUI

Tratamentul corporal constă în 12 sesiuni, cu o frecvență de 2 sesiuni pe săptămână. Pretul nu se calculeaza pe zone, ci in functie de numarul de sesiuni efectuate. Cele mai bune rezultate au fost obținute de clienții care au efectuat tratamentul complet și au urmat toate recomandările făcute de specialiștii Nomasvello.

După terminarea tratamentului sunt recomandate sesiuni de întreținere în funcție de necesitați. De asemenea o alimentație sănătoasa și sportul pot influenta rezultatele tratamentului.

PRETURI TRATAMENT FERMITATE CU LED

Selecteaza centrul, data si ora si serviciile si poti comanda direct online. Pentru oferte si prețuri personalizate, contactează direct centrul la care dorești sa faci programarea.

  • Pasul 1: Selecteaza centrul
  • Pasul 2: Selecteaza serviciile dorite

*Pentru prețuri si oferte personalizate, va rugam sa contactați direct centrul la care doriți sa faceți programarea.

NE GASESTI IN BUCURESTI CAT SI IN ALTE ORASE DIN ROMANIA

In Romania avem in prezent peste 25 de centre deschise, dintre care 16 doar in Bucuresti. Astfel, veti regasi un salon Nomasvello in majoritatea centrelor comerciale din capitala (AFI Cotroceni, Baneasa Shopping Center, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, JolieVille Galleria, Megamall, Promenada, Veranda Mall), dar si in locatii stradale, pe bulevarde cunoscute, la care se poate ajunge usor, precum: Decebal, Floreasca, Unirii, Drumul Taberei sau Victoriei. Celelalte saloane sunt deschise in alte 11 orase din tara. Descopera lista completa a centrelor Nomasvello AICI.

Programeaza-te la un tratament corporal pentru fermitate!

Recapătă elasticitatea și fermitatea pielii, pierdute ca urmare a trecerii timpului sau a schimbărilor de greutate. Iată avantajele tratamentului de tonifiere LED + Esthetic:

AU INCREDERE IN NOMASVELLO

5/5

Personal prietenos!

Recomand epilarea la Nomasvello pentru personalul prietenos, flexibilitatea privind programarea (am reușit întotdeauna sa ma programez la ora dorita) și rezultatele bune. Sunt clientă la centrul din Floreasca..

Cristina Androne clientă Nomasvello Floreasca București

5/5

Atmosfera primitoare!

Sunt foarte multumita de serviciile de la salonul Nomasvello Victoriei. Mi-am facut epilare progresiv definitiva pe mai multe zone, dar si un tratament pentru fata. Atmosfera e mereu primitoare si linistita. Chiar este unul din momentele mele de relaxare, nu doar de infrumusetare ?

Ana Tofan 28 ani, clientă Nomasvello Victoriei Bucuresti

5/5

Rezultate rapide

Raportul calitate preț este foarte bun. Rezultatele se vad foarte repede, chiar după prima ședință. Condițiile în care se face Epilarea progresiv definitivă sunt foarte bune: curățenie, igienă în timpul tratamentului, iar echipa de fete este extraordinară, mereu draguțe și zâmbitoare. Pentru orice nelămurire avuta au fost tot timpul amabile și mi-au oferit lămuririle necesare.

Alina Bucata clientă Nomasvello Unirii București

INTREBARI FRECVENTE

Tratamentul pentru fermitate reda elasticitatea si tonusul pielii pe zone precum: brate, sani, coapse, fese. Produsul profesional Toneactif, pe baza de colagen si elastina, este activat de tehnologia LED, pentru asigurarea fermitatii pielii.

Tratamentul anticelulitic cu LED contribuie la arderea grasimilor, la diminuarea aspectului de ‘coaja de portocala’ a pielii si la scaderea in centimetri, in timp ce sesiunile de fermitate tonifica tesuturile, confera elasticitate si revitalizeaza aspectul pielii. Mai mult, terapia de fermitate imbunatateste rezultatele sedintelor cu efect anticelulitic.

O sedinta de fermitate a pielii cu LED costa 90 lei/zona. Se poate opta si pentru un abonament avantajos, 12 sedinte avand pretul de numai 900 lei, in loc de 1080 lei.