Rejuvenare Faciala
Tratament Acnee, Riduri si Pete

Tratamentul de rejuvenare facială constă în aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate. ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului. Tratamentul este indicat pentru:

*Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință!

CE ESTE REJUVENAREA FACIALĂ CU IPL

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor ( melasme și lentigo-uri ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Personalul nostru specializat conform standardelor internaționale ale francizei te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului. Operatoarele Nomasvello® primesc diploma la sfârșitul sesiunii de pregătire și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei.

DE CÂTE ȘEDINȚE AM NEVOIE?

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile. După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere.

PRETURI REJUVENARE FACIALA

Selecteaza centrul, data si ora si serviciile si poti comanda direct online. Pentru oferte si prețuri personalizate, contactează direct centrul la care dorești sa faci programarea.

  • Pasul 1: Selecteaza centrul
  • Pasul 2: Selecteaza serviciile dorite

*Pentru prețuri si oferte personalizate, va rugam sa contactați direct centrul la care doriți sa faceți programarea.

Recomandari pentru obtinerea celor mai bune rezultate:

Contraindicații

NE GASESTI IN BUCURESTI CAT SI IN ALTE ORASE DIN ROMANIA

In Romania avem in prezent peste 25 de centre deschise în 11 orase, dintre care 16 doar in Bucuresti. Astfel, veti regasi un salon Nomasvello in majoritatea centrelor comerciale din capitala precum si in locatii stradale, pe bulevarde cunoscute. In capitala avem salone deschise în Băneasa Shopping City, Bd. Unirii, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Cosmopolis, Drumul Taberei, Jolie Ville, Mega Mall, Militari Residence, Promenada Mall, Veranda Mall. Celelalte saloane sunt deschise restul oraselor din tara. Descopera lista completa a centrelor Nomasvello AICI.

Programeaza-te la o sedinta de Rejuvenare Faciala

Tratament indicat pentru:

*Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință!

AU INCREDERE IN NOMASVELLO

5/5

Personal prietenos!

Recomand epilarea la Nomasvello pentru personalul prietenos, flexibilitatea privind programarea (am reușit întotdeauna sa ma programez la ora dorita) și rezultatele bune. Sunt clientă la centrul din Floreasca..

Cristina Androne clientă Nomasvello Floreasca București

5/5

Atmosfera primitoare!

Sunt foarte multumita de serviciile de la salonul Nomasvello Victoriei. Mi-am facut epilare progresiv definitiva pe mai multe zone, dar si un tratament pentru fata. Atmosfera e mereu primitoare si linistita. Chiar este unul din momentele mele de relaxare, nu doar de infrumusetare ?

Ana Tofan 28 ani, clientă Nomasvello Victoriei Bucuresti

5/5

Rezultate rapide

Raportul calitate preț este foarte bun. Rezultatele se vad foarte repede, chiar după prima ședință. Condițiile în care se face Epilarea progresiv definitivă sunt foarte bune: curățenie, igienă în timpul tratamentului, iar echipa de fete este extraordinară, mereu draguțe și zâmbitoare. Pentru orice nelămurire avuta au fost tot timpul amabile și mi-au oferit lămuririle necesare.

Alina Bucata clientă Nomasvello Unirii București

Programeaza-te la o sedinta de Rejuvenare Faciala

Tratament indicat pentru:

*Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință!

INTREBARI FRECVENTE

Prin rejuvenarea faciala se realizeaza o intinerire a tenului cu ajutorul luminii intens pulsate, care ajuta la estomparea ridurilor, la atenuarea petelor pigmentare si la tratarea semnelor de la acnee. Actiunea IPL stimuleaza noi celule de colagen si elastina, pentru regenerarea tenului cu probleme.

Rejuvenarea faciala cu IPL trateaza ridurile de expresie si cele profunde, petele pigmentare (melasme, lentigo-uri), precum si semnele de la acnee. Mai mult, tratamentul are un efect anti-age, redand elasticitatea si tonusul pielii si conferindu-i un aspect intinerit.

O sedinta de rejuvenare faciala cu IPL costa 170 lei/sedinta/zona, indiferent ca se opteaza pentru un tratament antirid, anti-pete sau anti-acnee. In centrele Nomasvello sunt disponibile si abonamente avantajoase, cu discount-uri de pana la 30%.