Logo Nomasvello Romania

LIDER MONDIAL[sursa] ÎN TRATAMENTE DE EPILARE DEFINITIVA PROGRESIVA


*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

26 de centre deschise in Romania

În România am intrat în anul 2010 și în numai 13 ani am deschis 26 centre. Ne puteți găsi în Alba Iulia, Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Fagaras, Mures, Sibiu, Timisoara, Tulcea.

În total avem 600 de centre la nivel mondial și datorită acestui lucru suntem cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă progresiva și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrâneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) și laserul diodă cu peste 1 milion de clienți în rețea.

Pretul tuturor tratamentelor este valabil atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Preturile pentru tratamente faciale si corporale se gasesc aici: (https://www.nomasvello.ro/preturi)

Despre Nomasvello
icon-premii-nomassvello

2018

De 5 ani consecutiv, Brandul No+Vello este NUMARUL 1 in Lume[sursa] pe segmentul Beauty/SPA, conform Top 100 Francize Mondiale (sursa), elaborat de Franchise Direct.
Nomasvello Franciza Beauty nr. 1 in lume
icon-premii-nomassvello

2017

Dana Vlascianu, General Manager-ul Nomasvello Romania, a obtinut Locul 5 la categoria Cel Mai Bun Francizat din Lume, in cadrul Competitiei Internationale de la Florenta, Dec 2017.

Dana & Niklas
icon-premii-nomassvello

2016

Nomasvello este de 4 ani la rand in TOP 100 Francize Mondiale, fiind Numarul 1[sursa] pe segmentul de Infrumusetare.
15 ani + experienta in epilare definitiva progresiva

ECHIPAMENT IPL

Echipa noastră de cercetare și dezvoltare este în continuă mișcare. Datorită evoluției și îmbunătățirii echipamentului de lucru, ne permitem să tratăm o gamă largă de fototipuri, mai eficient decât orice altă metodă de îndepărtare a părului nedorit.

Avem cel mai rapid și mai puternic echipament pe piață (60 Joules/cm2), care a fost special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului și de întinerire a pielii pe bază de lumină intens pulsată. Echipamentul modern, dispune de un sistem intens de răcire Sub-Zero, care este blând la nivelul pielii și care oferă o anestezie locală pentru a face un tratament nedureros.

Spre deosebire de alte sisteme de îndepărtare a părului, lumina intensă pulsată poate trata aproape toate tipurile de piele și păr, cu mai puține efecte secundare și la un cost mai mic.

Echipament Laser

ECHIPAMENT LASER DIODA

Echipamentul Laser Dioda patentat de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania functioneaza pe o lungime de unda de 810 nm, asigurand o epilare definitiva progresiva, nedureroasa si confortabila, care functioneaza din interior catre exterior, adica de la radacina parului catre piele.

Printre avantajele noii tehnologii se numara tratarea persoanelor cu pielea inchisa la culoare (fototipurile IV si V)rapiditatea tratamentului (o sedinta dureaza intre 5-30 minute, in functie de zona tratata) si siguranta metodei de lucru (impulsurile sunt eliberate cu un semnal sonor, care asigura specialistul ca totul se desfasoara in parametri optimi).

Pielea este mereu fină și hidratată, gratie produselor profesionale aplicate și a gelului conductor.

Odata cu lansarea echipamentului Laser Dioda, in centrele Nomasvello clientii pot beneficia de inovatia FUSION, prin care se indeparteaza selectiv firele de par prin combinarea celor 2 tehnologii proprii No+Vello: LASER Dioda, respectiv IPL (lumina intens pulsata).

Clientii cu parul negru si gros vor efectua primele sedinte de epilare definitiva cu LASER DIODA, la un interval de circa 40 zile, urmand ca, in momentul in care foliculii pilosi se depigmenteaza si se raresc, sa finalizeze procedura prin IPL.

Clientii cu parul deschis la culoare sau subtire vor efectua tratamentul de epilare definitiva cu IPL. Primele 4 sedinte se programeaza la un interval de 1 luna, intervalul crescand treptat cu 1 sau 2 saptamani de la sedinta la sedinta.

TEHNOLOGIE DE EPILARE PE PIELE BRONZATĂ (SUN & SAFE)

Această tehnologie inovatoare este cea mai recentă descoperire care permite epilarea definitivă progresiva pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență.

A fost lansată după un studiu aprofundat al departamentului nostru de dezvoltare (medici, ingineri și profesioniști) în colaborare cu specialiștii IPL din SUA și Israel. Datorită acestei noi tehnologii puteți face plajă până la 5 zile înainte și după tratament.

Acum vă puteți bucura de o piele fină, în orice anotimp!

Sun&Safe
Echipament LED Nomasvello

ECHIPAMENT LED + ESTHETIC

În anul 2012 Nomasvello a introdus un nou serviciu și cu ajutorul echipamentului LED +Esthetic au fost lansate 3 noi tratamente:

  • tratament de fermitate;
  • tratament anticelulitic;
  • tratament facial.

Personalul nostru vă va oferi consiliere pentru personalizarea tratamentelor și obținerea celor mai bune rezultate.

INOVAȚIA PRO SKIN

Tehnologia cu Ultrasunete si Energie Galvanica este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții!

Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profunda a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte și reactivează circulația din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

Inovatia Proskin Nomasvello

DIAGNOZA FACIALA WOOD LAMP

No+Vello prezinta inovatia in diagnoza si tratarea problemelor faciale bazate pe analiza gratuita a tenului si stabilirea tratamentului si produselor specifice fiecarei probleme.

Tratamentul intensiv: programul dureaza 21 de zile si consta in tratamente efectuate la salon + aplicarea acasa a produselor de curatare si ingrijire. Scopul este rezolvarea definitiva a problemei cu care se confrunta tenul.

Tratament Flash: 1 zi cu efect imediat. Dupa diagnosticarea problemei tenului se aleg tratamentul si produsele potrivite pentru un efect instant.

Atat Tratamentul Intensiv cat si Tratamentul Flash, sunt personalizate in functie de fiecare tip de ten.
Diagnoza se face cu ajutorul lampii Wood, aceasta ajutand la depistarea problemelor profunde ale tenului.

PERSONAL SPECIALIZAT

La Nomasvello beneficiați de servicii de calitate oferite de un personal calificat.

Toti operatorii noștri au urmat training-uri speciale și sunt în permanentă colaborare cu medicii dermatologi, pentru a putea mulțumi și cei mai exigenți clienți.

Acționam într-un domeniu în a cărui dezvoltare s-a investit masiv iar personalul centrelor Nomasvello este special pregătit pentru utilizarea echipamentelor astfel încât rezultatele sa fie cele mai bune.