Tratamente Faciale Nomasvello

Tratamentele faciale Nomasvello te ajută să obții rapid si fara durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii și fermității. Incearcă curățarea faciala, tratamentele cu impulsuril de lumina pe piele, sau cele cu LED.

PASUL 1: DIAGNOZA FACIALA GRATUITA CU WOODLAMP

Specialistii Nomasvello efectueaza clientilor o diagnoza faciala gratuita cu Woodlamp, pentru a vedea cu exactitate tipul de ten si imperfectiunile pielii. Ulterior, ei elaboreaza un plan de tratament personalizat pe nevoile fiecarui client.

PASUL 2: CURATAREA FACIALA IN PROFUNZIME PROSKIN:

Odata stabilit tipul de ten si problemele cu care se confrunta clientul, se alege unul dintre tratamentele Proskin de mai jos:

 • Proskin BASIC: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea de fluid facial cu vitamina C si finalizata prin 5 minute de masaj facial revitalizant
 • BASIC Plus: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea de Dermactif cu colagen (pentru ten uscat/sensibil) sau Spray antiimperfectiuni (pentru ten gras). La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • Proskin SOFT: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unei fiole faciale cu efect instant. La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • Proskin RELAX: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • Proskin COMPLET: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unei fiole faciale, apoi a unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant.

PASUL 3: TRATAMENTUL FACIAL DE REJUVENARE SAU LED+ESTHETIC:

Pentru optimizarea rezultatelor tratamentelor faciale No+Vello, dupa curatarea faciala in profunzime Proskin se pot efectua terapii cu tehnologiile IPL sau LED.

Rejuvenarea Faciala cu IPL trateaza ridurile, petele si urmele de la acnee, prin crearea de noi celule de colagen si elastina.

Tratamentul facial cu LED+Esthetic are triplu rol: stimuleaza circulatia sanguina, efectueaza drenajul limfatic si activeaza sistemul nervos central. Alege unul dintre tratamentele cu LED, in functie de nevoile tenului tau:

 • LED BASIC: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea de fluid facial cu vitamina C si finalizata prin 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED BASIC Plus: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea de Spray antiimperfectiuni (pentru ten gras). La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED SOFT: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea unei fiole faciale cu efect instant. La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED RELAX: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED COMPLET: include un tratament de hidratare cu LED, urmata de aplicarea unei fiole faciale, apoi a unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant.

PASUL 4: TRATAMENTE INTENSIVE PENTRU TEN, DE 21 ZILE:

Clientii care se confrunta cu imperfectiuni majore ale tenului pot urma unul din tratamentele intensive No+Vello, de 21 zile:

 • Programul Intensiv Revitalizant: reda vitalitatea si luminozitatea tenului
 • Programul Intensiv pentru Ten Gras: regleaza sebumul si elimina impuritatile pielii
 • Programul Intensiv Anti-Imbatranire: trateaza ridurile si tenul matur
 • Programul Intensiv pentru Fermitate: reda fermitatea si elasticitatea tenului
 • Programul Intensiv pentru Piele Sensibila: hidrateaza in profunzime si calmeaza pielea

PASUL 5: PRODUSELE PROFESIONALE NO+VELLO:

Pentru un ten frumos, sanatos si fara varsta, se recomanda utilizarea zilnica a produselor profesionale No+Vello, elaborate de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania.

PRET TRATAMENTE FACIALE

Selecteaza centrul, data si ora si serviciile si poti comanda direct online. Pentru oferte si prețuri personalizate, contactează direct centrul la care dorești sa faci programarea.

 • Pasul 1: Selecteaza centrul
  Pasul 2: Selecteaza data si ora
  Pasul 3: Selecteaza serviciile dorite

*Pentru prețuri si oferte personalizate, va rugam sa contactați direct centrul la care doriți sa faceți programarea.

Rejuvenare Faciala

INTREBARI FRECVENTE

Un tratament facial cosmetic porneste de la 90 lei/sedinta pentru terapia LED antiage si de hidratare. O sedinta de curatare faciala Proskin Basic este 130 lei, aplicarea de masca sau fiola faciala costa 70 lei, iar o sesiune de rejuvenare faciala antirid, anti-pete sau anti-acnee este 170 lei. Exista si abonamente permanente cu discount-uri substantiale, precum si oferte lunare avantajoase.

Un tratament facial Proskin Basic sau LED Basic dureaza circa 20 minute, iar varianta lor completa, cu aplicare de produse necesita circa 40 minute.
Terapiile flash, de o zi, Proskin+LED, cu aplicare de masti si fiole no+vello dureaza circa 60 minute.
Programele intensive tin 21 zile si implica respectarea intocmai a planului de tratament.

Specialistii Nomasvello efectueaza tratamente faciale de curatare in profunzime a tenului cu tehnologia Proskin (cu ultrasunete si energie galvanica), rejuvenare faciala cu IPL (antirid, anti-pete, anti-acnee) si terapii faciale cu LED (antiage si de hidratare a tenului). In plus, in centrele Nomasvello sunt disponibile si programe intensive de 21 zile, pentru tratarea imperfectiunilor.