Epilare definitiva BRATE= CADOU epilare definitiva AXILE=> 33% Discount
Am deschis Nomasvello AUCHAN TITAN- Te asteptam cu drag!

×

Tratamente faciale

Toate centrele Nomasvello pun la dispozitia clientilor terapii faciale inovatoare, cu cele mai noi tehnologii in domeniul ingrijirii pielii.

Pentru un ten curat, frumos si sanatos, urmeaza pasii de mai jos:

Pasul 1: Diagnoza Faciala GRATUITA cu Woodlamp:

Specialistii Nomasvello efectueaza clientilor o diagnoza faciala gratuita cu Woodlamp, pentru a vedea cu exactitate tipul de ten si imperfectiunile pielii. Ulterior, ei elaboreaza un plan de tratament personalizat pe nevoile fiecarui client.

1

 

Pasul 2: Curatarea Faciala in profunzime Proskin:

Odata stabilit tipul de ten si problemele cu care se confrunta clientul, se alege unul dintre tratamentele Proskin de mai jos:

 • Proskin BASIC: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea de fluid facial cu vitamina C si finalizata prin 5 minute de masaj facial revitalizant
 • BASIC Plus: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea de Dermactif cu colagen (pentru ten uscat/sensibil) sau Spray antiimperfectiuni (pentru ten gras). La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • Proskin SOFT: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unei fiole faciale cu efect instant. La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • Proskin RELAX: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • Proskin COMPLET: include o curatare faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unei fiole faciale, apoi a unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant.

2

Pasul 3: Tratamentul Facial de Rejuvenare sau LED+Esthetic:

 

Pentru optimizarea rezultatelor tratamentelor faciale No+Vello, dupa curatarea faciala in profunzime Proskin se pot efectua terapii cu tehnologiile IPL sau LED.

Rejuvenarea Faciala cu IPL trateaza ridurile, petele si urmele de la acnee, prin crearea de noi celule de colagen si elastina.

 

3

Tratamentul facial cu LED+Esthetic are triplu rol: stimuleaza circulatia sanguina, efectueaza drenajul limfatic si activeaza sistemul nervos central. Alege unul dintre tratamentele cu LED, in functie de nevoile tenului tau:

 

 • LED BASIC: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea de fluid facial cu vitamina C si finalizata prin 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED BASIC Plus: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea de Spray antiimperfectiuni (pentru ten gras). La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED SOFT: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea unei fiole faciale cu efect instant. La final se aplica fluidul facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED RELAX: include un tratament de hidratare cu LED, urmat de aplicarea unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant
 • LED COMPLET: include un tratament de hidratare cu LED, urmata de aplicarea unei fiole faciale, apoi a unei masti faciale cu efect instant. La final se aplica fluid facial cu vitamina C si se efectueaza 5 minute de masaj facial revitalizant.

 

4

Pasul 4: Tratamente intensive pentru ten, de 21 zile:

Clientii care se confrunta cu imperfectiuni majore ale tenului pot urma unul din tratamentele intensive No+Vello, de 21 zile:

 

 • Programul Intensiv Revitalizant: reda vitalitatea si luminozitatea tenului
 • Programul Intensiv pentru Ten Gras: regleaza sebumul si elimina impuritatile pielii
 • Programul Intensiv Anti-Imbatranire: trateaza ridurile si tenul matur
 • Programul Intensiv pentru Fermitate: reda fermitatea si elasticitatea tenului
 • Programul Intensiv pentru Piele Sensibila: hidrateaza in profunzime si calmeaza pielea

5

Pasul 5: Produsele profesionale No+Vello:

Pentru un ten frumos, sanatos si fara varsta, se recomanda utilizarea zilnica a produselor profesionale No+Vello, elaborate de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania.

6

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Testează gratuit tratamentele Nomasvello! Programează-te acum!

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva Nomasvello!

Au incredere in Nomasvello


+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello

Premii și diplome obținute de franciza Nomasvello

Experiența celor aproape 7 ani de activitate ne situează ca fiind lider mondial în tratamente de epilare definitivă și terapii faciale cu lumina intens pulsată – IPL.

2018

De 5 ani consecutiv, Brandul No+Vello este NUMARUL 1 in Lume pe segmentul Beauty/SPA, conform Top 100 Francize Mondiale, elaborat de Franchise Direct.


2017

Dana Vlascianu, General Manager-ul Nomasvello Romania, a obtinut Locul 5 la categoria Cel Mai Bun Francizat No+Vello din Lume, in cadrul Competitiei Internationale de la Florenta, dec 2017.


2016

Nomasvello este de 4 ani la rand in TOP 100 Francize Mondiale, fiind Numarul 1 pe segmentul de Infrumusetare.


2015

Franciza No+vello primeste premiul pentru cea mai importanta prezenta internationala a anului.


2013

No+Vello a fost declarată a doua franciză spaniolă, încadrată în Top 100 Global Franchises.


2011

New Franchise Entrepreneur Magazine, Fran500.

Nr. 1 în categoria de îngrijire și înfrumusețare, Entrepreneur Magazine.

Locul 2 în cadrul concursului “Cea mai bună franciza globală a anului”.

Diploma World Franchise Awards, 2011.

Locul 1 pentru cea mai expansiva franciza– Franciza & Excelenta in dezvoltarea afacerilor, ThinkBig & WorldFranchise.


2010

Premiul pentru franciza cu cea mai bună proiecție internațională oferit de AEF.


2009

Premiul pentru cea mai expansivă franciză Spaniolă, oferită de Asociația Spaniolă de Franciză (AEF).

Join our Team!