Search
Generic filters
Exact matches only

Curatare Faciala ProSkin

Curatarea Faciala ProSkin este o metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă de curățare a tenului ce utilizează tehnologia cu ultrasunete. În urma unui tratament facial ProSkin poți beneficia de următoarele rezultate:

CE ESTE CURATAREA FACIALA PRO SKIN?

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Metoda de curățare facială Nomasvello este rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

VEI OBTINE O PIELE PERFECTA IN DOAR 3 PASI

PASUL 1: Curățarea de bază

PASUL 2: Maximizați rezultatele adăugând 4 tipuri de tratamente în funcție de nevoi

1. Pentru o piele deshidratată, cu riduri sau pentru pielea lăsată , se recomandă curăţarea Proskin Basic Plus.  Aceasta se realizează cu ajutorul Roll-on-ului Dermactif şi a Fluidului Facial Revitalizant Nomasvello, care penetrează în profunzime pielea datorită energiei galvanice și a ultrasunetelor. Mai mult, se pot aplica ulterior produsele profesionale Nomasvello din gama cu DMAE, cu efect instant de lifting.

2. Pentru o piele sensibila, uscata si agresată de diferite tratamente și de factorii radicali se recomandă curățarea Proskin Relax, cu aplicare de masca faciala cu aloe vera. Acest produs îmbunătăţeşte oxigenarea pielii de pe faţă, curăţând-o de celulele moarte şi de impurităţile acumulate. Tratamentul este indicat pentru toate tipurile de piele.

3. Pentru a încetini îmbătrânirea pielii se recomandă curățarea Proskin complet, cu aplicare de masca si fiola faciala anti-age.  Produsele profesionale Nomasvello ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii.  Se pot aplica masti si fiole faciale cu acid hialuronic, colagen sau DMAE.

4. Pentru un ten matur, care are nevoie de o îngrijire specială, se recomandă tratamentul de curățare și rejuvenare a tenului. Curatarea Proskin se va realiza cu ultrasunete, pentru eliminarea punctelor negre si a sebumului, iar ulterior rejuvenarea se va efectua cu lumina intens pulsata (IPL) pentru stimularea unor noi celule de colagen si elastina. Pentru un efect maximizat se pot aplica ulterior masti si fiole faciale cu acizi naturali proprii pielii.

Tratamentul de rejuvenare este indicat pentru: Lentigo-uri (pete de bătrânețe), Melasme (pete), Riduri de expresie sau profunde, Pierderi de tonus, Hiperpigmentări, Pierderi de elasticitate, Acnee

PRETURI CURATARE FACIALA

Vezi mai jos preturile pentru curatare faciala. Selecteaza centrul, data si ora si serviciile si poti comanda direct online.

 • Pasul 1: Selecteaza centrul
  • lei
  Pasul 2: Selecteaza data si ora
  • 0 lei
 • Pasul 3: Selecteaza serviciile dorite
  • 0 lei
  • 130 lei
  • 150 lei
  • 220 lei
  • 220 lei
  • 310 lei

Despre Curatarea Faciala ProSkin

Avantajele curatarii faciale ProSkin

PASUL 3: Îngrijirea zilnică a pielii

Răsfățați-vă zilnic pielea cu ajutorul produselor Nomasvello! Cremele și fluidele noastre faciale au fost dezvoltate de către laboratoare de prestigiu pentru a hrăni și regenera pielea în fiecare zi, ajutându-vă să obțineți un chip luminos și pielea mai tânără pentru mai mult timp.

130.00 lei

Demachiere și curățare

Apa Lipozomala (250 ml)

130.00 lei

Ten sensibil și uscat

Masca hidratanta cu aloe vera

70.00 lei90.00 lei

NE GASESTI IN BUCURESTI CAT SI IN ALTE ORASE DIN ROMANIA

In Romania avem in prezent peste 50 de centre deschise, dintre care 16 doar in Bucuresti. Astfel, veti regasi un salon Nomasvello in majoritatea centrelor comerciale din capitala (AFI Cotroceni, Auchan Titan, Baneasa Shopping Center, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, JolieVille Galleria, Megamall, Parklake, Promenada, Veranda Mall), dar si in locatii stradale, pe bulevarde cunoscute, la care se poate ajunge usor, precum: Decebal, Floreasca, Unirii, Drumul Taberei sau Victoriei. Celelalte saloane sunt deschise in alte 23 orase din tara. Descopera lista completa a centrelor Nomasvello AICI.

Programeaza-te la o curățare facială ProSkin!

Curăță rapid, eficient și non-invaziv tenu tău cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete și beneficiază de următoarele rezultate:

DIAGNOZA FACIALA WOOD LAMP

No+Vello prezinta inovatia in diagnoza si tratarea problemelor faciale bazate pe analiza gratuita a tenului si stabilirea tratamentului si produselor specifice fiecarei probleme. Diagnoza se face cu ajutorul lampii Wood, aceasta ajutand la depistarea problemelor profunde ale tenului.

In urma diagnozei, specialiștii îți vor recomanda tipul de tratament facial LED necesar.

Tratament Flash: 1 zi, cu efect imediat. Dupa diagnosticarea problemei tenului se aleg tratamentul si produsele potrivite pentru un efect instant. Atat Tratamentul Intensiv cat si Tratamentul Flash, sunt personalizate in functie de fiecare tip de ten.

Tratamentul intensiv: programul dureaza 21 de zile si consta in tratamente efectuate la salon + aplicarea acasa a produselor de curatare si ingrijire. Scopul este rezolvarea definitiva a problemei cu care se confrunta tenul. Spre exemplu, un tratament pentru acnee cu actiune rapida consta in aplicarea de masti, fiole sau spray-uri pe baza de acid salicilic si acid mandelic.

Programeaza GRATUIT o diagnoza faciala Woodlamp!

Obține rapid și fără durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei. Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să ai:

AU INCREDERE IN NOMASVELLO

5/5

Personal prietenos!

Recomand epilarea la Nomasvello pentru personalul prietenos, flexibilitatea privind programarea (am reușit întotdeauna sa ma programez la ora dorita) și rezultatele bune. Sunt clientă la centrul din Floreasca..

Cristina Androne clientă Nomasvello Floreasca București

5/5

Atmosfera primitoare!

Sunt foarte multumita de serviciile de la salonul Nomasvello Victoriei. Mi-am facut epilare progresiv definitiva pe mai multe zone, dar si un tratament pentru fata. Atmosfera e mereu primitoare si linistita. Chiar este unul din momentele mele de relaxare, nu doar de infrumusetare ?

Ana Tofan 28 ani, clientă Nomasvello Victoriei Bucuresti

5/5

Rezultate rapide

Raportul calitate preț este foarte bun. Rezultatele se vad foarte repede, chiar după prima ședință. Condițiile în care se face Epilarea progresiv definitivă sunt foarte bune: curățenie, igienă în timpul tratamentului, iar echipa de fete este extraordinară, mereu draguțe și zâmbitoare. Pentru orice nelămurire avuta au fost tot timpul amabile și mi-au oferit lămuririle necesare.

Alina Bucata clientă Nomasvello Unirii București