Epilare definitivă inghinală

Brand internațional, specializat în epilare definitivă progresivă LASER & IPL, încă din 2007.

Tot mai mutle persoane apelează la epilarea definitivă inghinală cu laser și IPL, pentru a scăpa de părul nedorit din zona intimă. Această metodă este nedureroasă și are o eficiență de 90-95% pentru femei și 75-80% pentru bărbați. Testeaza gratuit epilare definitiva inghinala la saloanele Nomasvello! Suntem prezenti in peste 18 orase din Romania.

De ce epilarea definitivă în zona inghinală?

Zona inghinală este foarte sensibilă și expusă iritațiilor. În plus, părul în exces din zona intimă îți poate afecta viața socială și personală.

Metodele clasice de epilare inghinală, cu ceara sau lama de ras, s-au dovedit a fi ineficiente în combaterea pilozității, fiind și un factor declanșator al foliculitei, care se manifestă prin fire de păr crescute sub piele, ce pot fi dureroase și pot lăsa semne.

Iată de ce, din ce în ce mai multe persoane iau în calcul epilarea definitivă inghinală, o soluție eficientă și rapidă pentru rezolvarea disconfortului cauzat de pilozitatea din această zonă.

Tratamentul de epilare definitivă cu LASER& IPL îți asigură o piele fină pe tot parcursul anului.

Ce presupune epilarea definitivă inghinală?

Epilarea definitivă inghinală acționează prin fototermoliză selectivă, folosind Laserul Dioda si IPL-ul (lumina intens pulsata) pentru distrugerea permanentă a foliculilor de păr în procent de 90-95% pentru femei și 75-80% pentru bărbați.

Majoritatea firelor rămase in urma tratamentului vor fi foarte subțiri și depigmentate, având aspect de puf. Rezultatele depind însă și de vârsta si sexul clientului, grosimea si adâncimea firului de păr, tipul de piele, respectarea recomandărilor înainte și după tratament, status hormonal, etc.

În centrele Nomasvello, putem efectua epilare inghinală definitivă pe următoarele zone:

Un tratament complet de epilare definitivă zona inghinală implică toate cele 3 zone de mai sus.

De menționat că tratamentul se poate efectua și bărbaților, evitându-se zona intimă si scrotul, care sunt intens vascularizate și unde nu se recomandă procedura.

PRETURI EPILARE DEFINITIVA INGHINALA LASER & IPL

Selecteaza centrul, data si ora si serviciile si poti comanda direct online. Pentru oferte si prețuri personalizate, contactează direct centrul la care dorești sa faci programarea.

 • Pasul 1: Selecteaza centrul
 • Pasul 2: Selecteaza serviciile dorite

*Pentru prețuri si oferte personalizate, va rugam sa contactați direct centrul la care doriți sa faceți programarea.

Epilare Definitiva Inghinala Laser IPL Nomasvello
Epilare Definitiva Inghinala Laser IPL Novello

Epilare definitivă inghinală cu laser

In centrele Nomasvello, tratamentul de epilare definitivă se realizează atât cu LASER, cât și cu IPL.

Laserul Diodă folosit de către specialistii Nomasvello are 810 nm, o lungime de undă fixă si monocromatică. Acesta este foarte potrivit unor fire cu rădăcini adanci, deoarece fototermoliza selectivă se face in profunzimea pielii, iar impulsul are mereu aceeasi penetrare.

Un avantaj în ceea ce privește epilarea definitiva inghinală cu laser, este că aceasta tehnologie tratează și fototipurile IV și V, mai inchise la culoare.  Specialiștii folosesc un gel conductor, pentru protejarea pielii și pentru a evita orice risc. Asadar, procedura este una plăcută,  fiind efectuată în condiții de maximă siguranță și eficiență de către specialiștii Nomasvello.

La epilarea definitiva inghinală cu laser este posibil să simți un disconfort mai mare decât în cazul folosirii IPL-ului, pentru că laserul dioda actioneaza direct in piele,  în timp ce IPL-ul acționează prin firul de păr, care conduce lumina intens pulsată către rădăcină.

Epilare definitivă inghinală cu IPL

Pentru o epilare definitiva inghinala cu IPL, specialiștii Nomasvello vor aplica un protocol special de răcire a zonei, în funcție de tipul tău de piele. Dacă ai pielea deschisă la culoare, se vor folosi benzi de gheață pentru răcirea zonei tratate, iar dacă ai pielea bronzată sau mai închisă la culoare, se va aplica un gel conductor special conceput pentru acest tratament

SUFERI DE FOLICULITA?

Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este epilarea definitiva!
Odata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita.
In plus, cu ajutorul tratamentului oferit de centrul nostru, pielea se va regenera si semnele ramase de la foliculita vor disparea.

Sedintele de epilare progresiv definitiva au preturi avantajoase si difera, in functie de marime zonei tratate.

Dacă ai decis să elimini pilozitatea nedorită din zona inghinală cu laser diodă sau IPL, este necesar să respecți recomandările de mai jos înainte de a începe efectiv tratamentul:

 • nu se va mai smulge parul cu circa 3 săptămâni înainte de prima ședință
 • pe parcursul tratamentului se va folosi doar lama, trimmerul sau crema depilatoare, de maximum 2 ori intre sedinte. Poți uita de epilarea cu ceara, odată ce îmbrățișezi epilarea definitivă inghinală.
 • vei evita expunerea la soare cu minimum 3 zile inainte si dupa fiecare sesiune.
 • In cazul tratamentului de epilare progresiv definitivă cu IPL, clientii cu pielea deschisa la culoare vor rade parul cu 5 zile inainte de sedinta. Clientii cu pielea inchisa sau bronzata vor rade parul cu o zi inainte de sedinta.
 • Dacă ședința se va efectua cu tehnologia Laser Diodă, părul se va rade cu o zi înainte de programare.
 • In ziua ședintei nu se vor lua medicamente fotosensibilizante și nu se va folosi ulei de corp, cremă  sau alte produse de îngrijire corporală pe zonele unde urmează a se efectua tratamentul.

Dacă ai optat pentru epilare definitivă inghinală la Nomasvello, află că ai multiple avantaje:

 • rezultate vizibile chiar de la prima ședință, când până la 30% din firele de păr vor cădea;
 • tratament non-invaziv, rapid, eficient si nedureros, efectuat de specialiști în domeniu;
 • fără timp de recuperare, fără risc de infectare;
 • procedura personalizată pe tipul tău de păr și de piele, pentru confort si rezultate optime;
 • scapi nu doar de păr, ci și de foliculită, tratamentul fiind recomandat chiar de către medicii dermatologi;
 • epilare definitiva zona inghinală la un preț avantajos, precum și abonamente cu discount-uri substanțiale.

În plus, te vei bucura de:

 • zile de vacanță fără griji;
 • viață socială mai activă;
 • mai puțin stres și mai puține motive de a te simți jenat (ă) de părul nedorit din zona intimă;
 • piele mai frumoasă și mai sănătoasă, fără iritații, inflamații, pustule sau înroșiri ale zonei inghinale.

Dacă alegi să faci tratamentul în centre specializate în epilare definitivă, precum rețeaua de saloane Nomasvello, lider mondial în domeniu, atunci epilarea definitivă inghinală are riscuri minime. Este important să respecți recomandările de dinainte de fiecare ședință și să comunici îndeproape cu specialistul care efectuează tratamentul. E necesar să în informezi dacă simți vreun disconfort în timpul ședinței, dar și dacă urmezi vreun tratament medicamentos sau te-ai expus la soare/solar înainte de ședință.

Însă, dacă personalul care efectuează procedura nu e instruit corespunzător sau dacă se iau medicamente fotosensibilizante înainte de sesiune, există riscul să apară arsuri minore ale zonei tratate, iritații și chiar pseudofoliculită sau edem perifolicular (inflamația foliculului pilos).

Epilare definitiva zona inghinala Romania

Testeaza gratuit epilarea definitiva inghinala!

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Metoda FUSION (LASER + IPL) reprezintă o soluție pentru toată lumea.

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

INTREBARI FRECVENTE

In centrele Nomasvello, o epilare definitivă inghinală are ca preț:

 • 190 lei/ședință, pentru eliminarea părului pubian și de la linia bikini
 • 95 lei/ședință,, pentru tratarea zonei perineului
 • 95 lei/ședință,, pentru tratarea liniei albe

Te intereseaza epilare inghinala definitiva la un pret avantajos? Află că poți opta pentru abonamente de 4, 6, 8 sau 12 sesiuni, cu discount-uri substanțiale, de până la 30%- detalii AICI.

Dacă te-ai decis să faci epilare definitiva cu laser in zona inghinală, te vei bucura să afli că rezultatele sunt vizibile rapid. La cca 10-14 zile după efectuarea primei ședințe, vei vedea că firele de păr tratate care au fost în faza anagenă, se vor desprinde singure, lăsându-ți pielea mult mai frumoasă și fină. Observarea rezultatelor chiar de la prima ședință, când se elimină până la 30% din firele de păr nedorite, te va motiva să continui tratamentul, care implică o medie de 8 ședințe, efectuate la cca 45 zile fiecare.

Epilarea definitivă în zona inghinală nu este, de obicei, dureroasă, însă acest aspect depinde și de gradul de suportabilitate al fiecărei persoane.

Se simte, totuși, un disconfort termic, pe pielea tratată aplicându-se benzi reci de gheață sau gel conductor, pentru amorțirea zonei, în vederea aplicării de impulsuri laser sau IPL.

Senzația pe care o resimt clienții în timpul ședințelor de epilare definitivă inghinală este asemănătoare cu ciupitura de elastic.

Cel mai bine ar fi să vezi pe pielea ta, programându-te la o testare gratuita a epilarii definitive, în oricare centru Nomasvello- te poți programa AICI.

Nu, epilarea definitivă inghinală cu Laser& IPL nu necesită perioadă de recuperare după ședințe, fiind o procedură non-invazivă.

Însă, pentru obținerea rezultatelor optime, este esențială respectarea recomandărilor post-tratament, și anume:

 • evitarea exercițiilor fizice și a saunei cu 24-48 ore înainte și după fiecare ședință;
 • purtarea de haine lejere din materiale naturale;
 • evitarea dușurilor/băilor fierbinți timp de 48 ore după tratament;
 • evitarea expunerii la UV (soare/solar) cu cel puțin 72 de ore înainte și după;
 • menționarea medicamentelor/vitaminelor/tratamentelor administrate in ultima perioadă.