Ce este epilarea progresiv definitivă?
R: Epilarea progresiv definitivă este tratamentul prin care obținem distrugerea permanentă a foliculilor de păr în procent de 90-95% pentru femei și 75-80% pentru bărbați. Majoritatea firelor rămase in urma tratamentului vor fi foarte subțiri și depigmentate, având aspect de puf. Rezultatele depind de: vârsta si sexul clientului,  grosimea si adâncimea firului de păr, tipul de piele, etc.
Cat de periculoasa este epilarea progresiv definitiva?
R: Epilarea progresiv definitiva este un tratament descoperit chiar de catre un medic in 1875. Epilarea cu ajutorul luminii, a inceput sa se dezvolte dupa 1960, cu ajutorul medicilor dematologi. In tot acest timp, nu au fost semnalate efecte secundare grave, care sa puna sanatatea in pericol, ba dimpotriva. In cazul tratamentelor Nomasvello, acestea sunt efectuate cu aparatura proprie (IPL si Laser Dioda) si pe baza unui protocol de lucru dezvoltat de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania. Rezultatele se observa inca de la prima sedinta.
Cate sedinte sunt necesare?
R: In centrele Nomasvello epilarea progresiv definitiva utilizeaza tehnologiile IPL (lumina intens pulsata) si Laser Dioda pentru rezultate optime. Brandul Nomasvello este Lider Mondial[sursa] in epilare progresiv definitivă. Flashul de Laser si cel de IPL distrug radacina firului de par, afectand celulele germinale de la baza acesteia pentru a nu mai da nastere unor noi foliculi pilosi. Epilarea este eficienta doar in faza de anagen a firelor de par, de aceea sunt necesare mai multe sesiuni distantate in timp. Firele distruse nu mai reapar. Un tratament complet implica 8-12 sedinte regulate si, apoi, sesiuni de intretinere intre 1 si 3 pe an, pentru mentinerea rezultatelor obtinute. Numarul de sedinte necesare difera de la persoana la persoana, in functie de: tipul de par si de piele, sex, varsta, status hormonal, medicamentatie, respectarea indicatiilor tratamentului, etc. Primul pas pentru orice client este sa programeze o testare gratuita a epilarii progresiv definitive, pentru detalii complete si o estimare mai clara a numarului de sedinte necesare si distanta dintre acestea.
Care este durata fiecărei sesiuni?
R: Durata unei ședințe depinde de zona tratată și de tehnologia folosită. Epilarea progresiv definitivă cu laser diodă durează mai puțin- zonele mini se tratează in 5-10 minute, zonele midi, in 10-20 minute, iar cele maxi, in 20-40 minute. Dacă se folosește tehnologia IPL, durata de lucru va crește. Spre exemplu, tratamentul de îndepărtare a părului de pe picioare va dura aproximativ 60 de minute, din zona axilelor aproximativ 20 minute și din zona buzei superioare doar câteva minute.
Pot fi tratate toate zonele corpului?
R: Ambele tehnologii de lucru, IPL, respectiv Laser Dioda pot trata aproape toate zonele corpului: brațe, picioare, inghinal, perineu, axilă, fese, spate, piept, etc cu excepția zonelor foarte apropiate de ochi sau sensibile (interiorul nasului, zona din jurul ochilor, sprâncenele, urechi, scrot). Zona feței se tratează doar cu IPL, nu și cu laser diodă.
Cand pot incepe tratamentul de epilare progresiv definitivă?
R: Tratamentul de epilare progresiv definitivă se poate initia oricand, nu este un tratament sezonier. In plus, este eficient si sigur chiar si pe pielea bronzata, deci sedintele vor putea fi efectuate si in sezonul estival, cu respectarea recomandarilor pentru pielea bronzata.
Se poate face tratamentul de epilare progresiv definitivă si pe pielea bronzata?
R: Tratamentul de epilare progresiv definitivă se poate efectua si pe pielea bronzata, cu conditia ca zona tratata sa nu fi fost expusa la soare sau bronzata artificial (solar/autobronzant) in ultimele 72 de ore. Cu toate acestea, o piele bronzata, agresata de soare/solar, nu va putea fi tratata, deoarece aceasta prezinta un risc crescut de aparitie a efectelor secundare. In astfel de situatii, se recomanda sa se astepte cel putin 4 saptamani de la ultima expunere la soare/UV pentru a putea efectua tratamentul.
Epilarea este definitivă?
R: În cele mai multe cazuri, creșterea părului se reduce cu aproximativ 75 – 90%. După terminarea tratamentului se recomandă ședințe de întreținere circa 1-3 pe an sau la nevoie. Firele de păr distruse nu vor reapărea, dar organismul uman are capacitatea de a produce alți foliculi de păr. Intretinerea se va face pe aceste fire de par nou aparute, pentru mentinerea rezultatelor obtinute in cadrul sesiunilor regulate.
Ce pregatiri sunt necesare înainte de începerea tratamentului de epilare progresiv definitivă?
R: Odata cu inceperea tratamentului de epilare progresiv definitivă nu se va mai smulge parul, ci se va folosi doar lama, trimmerul sau crema depilatoare, de circa 2 ori intre sedinte. Trebuie sa treaca minim 21 zile de la ultima epilare prin smulgere, inainte de a veni la sedinta si sa se evite expunerea la soare minimum 3 zile inainte si dupa fiecare sesiune. In cazul tratamentului de epilare progresiv definitivă cu IPL, clientii cu pielea deschisa la culoare vor rade parul cu 5 zile inainte de sedinta. Clientii cu pielea inchisa sau bronzata vor rade parul cu o zi inainte de sedinta. Dacă ședința se va efectua cu tehnologia Laser Diodă, părul se va rade cu o zi înainte de programare. In ziua ședintei nu se vor lua medicamente fotosensibilizante si nu se va folosi ulei de corp, crema de fata sau alte produse de îngrijire corporală pe zonele unde urmează a se efectua tratamentul.
Există contraindicații in cazul epilarii progresiv definitive?
R: Înainte de a începe tratamentul, în cadrul testării gratuite, vă vom solicita o serie de întrebări pentru a detecta posibilele contraindicații, cum ar fi de exemplu, diabet, epilepsie, medicație fotosensibilizantă, sarcină (in timpul alaptarii se poate face tratamentul de epilare definitiva, cu acordul medicului), tatuaje, piele recent bronzată, piele foarte pigmentată, piele închisă la culoare, etc. În urma acestei evaluări, vi se va recomanda o schemă de tratament, astfel încat să obtineți cele mai bune rezultate în deplină siguranță.
Există efecte secundare ale epilarii progresiv definitive?
R: Felul în care suprafața tratată se prezintă după tratament variază de la persoană la persoană, iar efectele adverse sunt de obicei minore. Clienții se reîntorc imediat la activitatea obișnuită. Eritemul și inflamația ce apar în jurul foliculilor de păr după tratament indică răspunsul foliculului la tratament și este un rezultat clinic de dorit. Această reacție, numită și edem perifolicular, dispare în maximum 48 de ore. Alte efecte secundare întâlnite sunt: eritem, prurit, caldură locală, cruste, arsuri, puncte negre unde au rămas rădăcinile firelor de păr, uscăciune a pielii tratate, etc. Utilizarea emulsiei hidroprotectoare Nomasvello este recomandată, atât înainte de tratament cu 4 zile (dimineața și seara), cât și după fiecare ședință. Efectele sale de calmare, de regenerare și de hidratare sunt necesare pentru o pregătire și tratare adecvată a pielii, mai ales pentru că include și factor de protecție solară. De asemenea, este fundamentală pentru a elimina eventualele daune ale pielii, ca o consecință a deshidratării. Mai multe recomandări pentru a diminua apariția efectelor secundare:
 • evitarea exercițiilor fizice și a saunei cu 24-48 ore înainte și după;
 • purtarea de haine lejere din materiale naturale;
 • evitarea dușurilor/băilor fierbinți 48 ore după tratament;
 • evitarea expunerii la UV (soare/solar) cu cel puțin 72 de ore înainte și după;
 • menționarea medicamentelor/vitaminelor/tratamentelor administrate in ultima perioadă.

Care sunt avantajele tratamentelor de epilare progresiv definitivă realizate în clinicile Nomasvello?
 • Personal specializat;
 • Cea mai mare rețea de centre specializate în epilare progresiv definitivă, la nivel mondial;
 • Pret avantajos, pentru ambele tehnologii laser și IPL.
 • Pe termen lung, epilarea progresiv definitivă este mai confortabilă și mai puțin costisitoare decât epilarea clasică.
 • Foliculita poate fi tratată prin epilare progresiv definitivă – este un tratament recomandat de către medicii dermatologi;
 • Tratament non-invaziv – distruge rădăcinile firelor de păr fără a afecta pielea și țesuturile înconjurătoare;
 • Rezultate vizibile încă de la primele ședințe;
 • Putem trata majoritatea zonelor corpului – axilă, bikini, picioare, spate, umeri, etc. În plus, cu IPL, se epilează definitiv și zona feței.
 • Nu necesită timp de recuperare – clientul se poate întoarce imediat la activitățile curente;
 • Nu este necesară anestezierea zonei de tratat;
 • Nu există risc de infectare.

Epilarea progresiv definitiva trateaza foliculita?
R: Da, epilarea progresiv definitiva este cel mai popular remediu eficient impotriva foliculiteiOdata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita. La suprafata pielii, caldura eliberata in timpul tratamentului are proprietati antimicrobiene, reducand sansele reaparitiei foliculitei. In plus, cu ajutorul tratamentului oferit de centrul nostru, pielea se va regenera, iar semnele ramase de la foliculita vor disparea.
In ce consta Testarea gratuita?
R: In cadrul testarii gratuite, se va completa un chestionar pentru ca specialistul Nomasvello sa poate vedea istoricul medical, apoi, un acord de incepere a tratamentului care include informatiile necesare despre procedura. Dupa completarea documentelor, se vor aplica cateva impulsuri pe o zona mica pentru a vedea reactia pielii si pentru a stabili parametri corespunzatori. Testarea gratuita nu se face pe o zona intreaga, ci pe o zona delimitata de cativa centimetri.
Care este varsta minima pentru efectuarea tratamentelor de epilare progresiv definitivă?
R: In cazul fetelor nu exista o varsta minima, insa este recomandat sa astepte sa aiba menstruatia regulata, adica sa fi avut menstrele din ultimele 3-4 luni la circa 28 de zile distanta. In cazul baietilor e indicat sa astepte pana dupa 18 ani. Indiferent de sex, pentru a efectua tratamente in cazul minorilor, este necesara si semnatura unuia dintre parinti/tutori pe acordul de tratament.
Care este diferența dintre Laser Dioda și IPL?
R: Ambele sisteme se bazează pe lumina pentru îndepărtarea părului (fototermoliză selectivă). Laserul Diodă acționează direct în piele, în timp ce IPL-ul acționează prin firul de păr, care conduce lumina intens pulsată către rădăcină. Dispozitivul de epilare IPL, emite o lumină cu o lungime de undă variabilă, actioneaza intre 700 si 900 nm și este policromatică; este potrivit atat pentru fire subtiri, cat și pentru fire groase. Laserul Diodă are 810 nm, o lungime de undă fixă si monocromatică. Acesta este foarte potrivit unor fire cu rădăcini adanci, deoarece fototemoliza selectivă se face mult mai in profunzimea pielii, iar impulsul are mereu aceeasi pentrare. Laserul Diodă tratează și fototipurile IV și V, mai inchise la culoare. IPL-ul tratează și părul din zona feței.
Pot apela la epilare definitiva Laser/IPL daca am parul blond?
R: Rezultatele si eficienta tratamentului depind de nuanta de blond a firului de par si a radacinii acestuia. Pe un fir de par blond foarte deschis, cu o concentratie de melanina redusa (sau pentru firul lipsit de melanina), rezultate nu se vor inregistra. Cu ajutorul IPL-ului putem trata firul de par blond-inchis cu radacina satena. Cu toate acestea, rezultatele in aceste cazuri nu se pot compara cu cele ale persoanelor cu fire mai inchise la culoare, in cel mai bun caz, se va inregistra o reducere a pilozitatii de pana la maximum 50%.
Ce tratament exista impotriva punctelor negre?

R: Tratamentul anti-puncte negre implica 3 pasi la Nomasvello:

 1. se realizeaza o diagnoza faciala GRATUITA cu Woodlamp, pentru o analiza complete a tenului.

 2. se curata temeinic tenul cu tehnologia Proskin– se elimina celulele moarte, sebumul, punctele negre.

 3. optional, se efectueaza rejuvenarea faciala cu IPL sau LED-ul facial pentru tratarea tenului gras.

Rezultate se vad de la prima sedinta, dar un tratament complet implica cca 8 sedinte.


Curatarea ProSkin scoate punctele albe/de grasime (milia)?

R: Tratamentul facial de curatare in profunzime Proskin elimina punctele negre si poate atenua cel mult punctele albe, de grasime. Punctele albe din profunzimea pielii se elimina doar cu ajutorul unui medic dermatolog.


Ce produse sunt utile in tratarea acneei?

R:  Centrele Nomasvello trateaza doar urmele de la acnee, prin Rejuvenarea Faciala cu IPL si printr-o gama dedicata de produse profesionale cu rol exfoliant si de reglare sebum:

Pentru detalii complete oferim GRATUIT diagnoza faciala Woodlamp.


Ce tratamente No+Vello amelioreaza cuperoza?

R:  In centrele Nomasvello cuperoza poate fi ameliorata prin tratamentele Proskin si Rejuvenare cu IPL.

Cele doua tratamente, cel de curatare in profunzime Proskin, si, respectiv Rejuvenarea cu IPL stimuleaza circulatia sangvina, care este esentiala pentru a diminua cuperoza si imbunatatesc aspectul pielii. Efectuarea tratamentelor nu se recomanda in cadrul aceleiasi sedinte, ci la o distanta de 2-3 zile.

Cele mai indicate produse No+vello care atenueaza cuperoza sunt: emulsia hidroprotectoare No+Vello cu aloe vera, extract de macese si SPF 30, masca cu regeneratoare cu Aloe Vera, alaturi de produsele cu acid hialuronic si vitamina C (fluide faciale, masti si fiole faciale).

Oferim GRATUIT Diagnoza Faciala Woodlamp, pentru detalii complete si un plan de tratament personalizat.


Ce diferenta exista intre Proskin+Rejuvenare si Proskin+LED?

R: Terapia faciala Proskin cu Rejuvenare consta in:

 • 20 minute curatare faciala cu tehnologia Proskin cu ultrasunete pentru eliminarea murdariei si a punctelor negre, fara durere si fara a lasa semne. La final se efectueaza un masaj revitalizant cu fluid facial cu vitamina C si antioxidanti, pentru  a da luminozitate tenului
 • 30 minute intinerirea tenului cu IPL – lumina intens pulsata incalzeste epiderma si creeaza noi fibre de colagen si elastina, care umple ridurile fine, atenueaza petele si estompeaza urmele de acnee.

Terapia faciala Proskin cu LED consta in:

 • 20 minute curatare faciala cu tehnologia Proskin cu ultrasunete si energie galvanica pentru eliminarea murdariei  si a punctelor negre, fara durere si fara a lasa semne. La final se efectueaza un masaj revitalizant cu fluid facial cu vitamina C si antioxidanti, pentru  a da luminozitate tenului
 • 20 minute tratament facial cu LED+Esthetic, dupa aplicarea de colagen, pentru umplerea ridurilor, pentru tratarea tenului gras sau pentru o hidratare intensiva, tehnologia LED actioneaza prin cromoterapie pentru stimularea blanda a circulatiei sangelui, pentru drenarea limfelor si pentru activarea sistemului nervos central.

Un tratament complet de Rejuvenare implica minim 8 sedinte, efectuate la 21 zile, pe cand LED-ul se poate efectua la saptamanal. Proskin-ul se efectueaza oricand va simtiti tenul incarcat, nu mai devreme de 7 zile (ideal a se efectua lunar).

Oferim GRATUIT diagnoza faciala Woodlamp, pentru detalii complete si un plan de tratament personalizat.

Ce tratament exista pentru tratarea vergeturilor?

R: Iata aici cateva sugestii pentru tratarea vergeturilor: 

Combinati miscarea cu remediile naturiste care vi se potrivesc si cu tratamentele corporale. In centrele Nomasvello un tratament care atenueaza aspectul vergeturilor este tratamentul corporal cu LED. Acesta poate atenua vergeturile cu aspect rosiatic/vinetiu, daca se efectueaza un tratament complet, de minimum 12 sedinte. Vergeturile implica o rupere de tesut si nu se pot elimina complet, doar diminua. Vergeturile albe nu le putem trata.


Cum se poate elimina celulita fara durere?

R: In centrele Nomasvello este disponibil tratamentul anticelulitic cu  tehnologia LED, care este total non-invaziv si nedureros. Tratamentul corporal cu LED are triplu rol:

 • stimuleaza circulatia sangelui;
 • efectueaza drenajul limfatic;
 • activeaza enzimele responsabile cu digestia, pentru a o facilita.

In timpul tratamentului, se aplica produsul profesional anticelulitic G5, cu fucus, guarana, carnitina, cofeina si mentol, substante ce vor fi activate de diodele emitatoare de lumina.


Ce contraindicatii exista la tratamentul corporal cu LED?

R: Tratamentul corporal cu LED se efectueaza doar pe piele sanatoasa, fara rani deschise sau boli de piele. De asemenea, este contraindicat in cazul persoanelor claustrofobe si care urmeaza tratamente cu fotosensibilizante.

Punctele de fidelitate acumulate se pot folosi in orice centru No+Vello?

R: Punctele de fidelitate acumulate in urma fiecarei plati se pt folosi doar in centrul Nomasvello unde s-au efectuat platile respective. Insa, acelasi client poate primi cate un card de fidelitate de la fiecare salon No+Vello unde efectueaza tratamente.

Hai sa ne cunoastem!