Beneficii si Fidelizare Clienti

Cardul de fidelitate No+Vello

La orice tratament efectuat în centrele No+Vello primesti gratuit Cardul de Fidelitate care va da startul unei relații privilegiate cu No+Vello!

Cu ajutorul Cardului de Fidelitate No+Vello, pentru fiecare ședință de tratament, abonament și/sau produs achiziționat din Centrele No+Vello, primesti cadou un număr de puncte bonus. Regula de calcul a punctelor de fidelitate este prețul tratamentului sau al produsului împărțit la 100. De exemplu, pentru o ședință de tratament care costă 170 lei se primesc 1,7 puncte bonus, pentru 340 lei vei primi 3,4 puncte ș.a.m.d.

După acumularea punctelor, consulta “Lista de prețuri – puncte bonus” și alege-ți tratamentul pe care doresti sa il platesti cu punctele acumulate. Poti alege o gama variata de tratamente cu IPL, LED sau Pro Skin sau chiar produsele profesionale No+Vello.

 In centrele Nomasvello fidelitatea se rasplateste!

Vezi AICI ce poti cumpara cu punctele primite
Epilare Definitiva
1 zona MINI5 puncte
1 zona MIDI10 puncte
Zone MAXI*20 puncte
Tratamente Faciale
Tratament Facial Pro Skin10 puncte
Pro Skin + Rejuvenare Faciala15 puncte
Tratamente LED
Albire Dentara – 3 sedinte20  puncte
Tratament Anticelulitic – 1 sedinta10 puncte
Tratament Facial – 1 sedinta10 puncte
Produse
Emulsie Hidroprotectoare 50 ml10 puncte
Emulsie Hidroprotectoare 100 ml15 puncte
Lotiune faciala Revitalizanta 50 ml15 puncte

*Bratele (ambele) si picioarele (ambele) se pot trata gratuit la 20 de puncte acumulate pe cardul de fidelitate.

Voucher cadou No+Vello

Fie că este vorba de o aniversare, de o onomastica, de Ziua Femeii sau de Sarbatorile de Crăciun ori Paste, No+Vello te scapă de grija alegerii cadoului potrivit, punându-ți la dispoziție Cardul Cadou No+Vello.

Este destinat atât femeilor cât și bărbaților, poate fi personalizat cu servicii în funcție de necesitățile sau de dorințele persoanei careia ii este destinat sau poți lăsa la alegerea celui care primește cardul să decidă tratamentele de care va beneficia.

Te asteptam în centrele No+Vello pentru Cardul Cadou!

Frumusețea este cel mai frumos cadou!

O SEDINTA GRATUITA LA FIECARE 3 RECOMANDARI

In centrele Nomasvello raplatim fidelitatea clientilor!

Recomanda celor dragi serviciile noastre si pentru fiecare 3 prieteni adusi in centre primesti CADOU o sedinta de Epilare Definitiva pentru axile, inghinal sau fata.

La Nomasvello, mai multi prieteni inseamna mai multe cadouri garantate!

* Sedinta-cadou se ofera pentru fiecare 3 prieteni adusi in centru, care efectueaza cel putin o achizitie de servicii sau produse Nomasvello in salonul respectiv.

Oferta 3 prietene
,