Beneficii si Fidelizare Clienti

O SEDINTA GRATUITA LA FIECARE 3 RECOMANDARI

In centrele Nomasvello raplatim fidelitatea clientilor!

Recomanda celor dragi serviciile noastre si pentru fiecare 3 prieteni adusi in centre primesti CADOU o sedinta de Epilare Definitiva pentru axile, inghinal sau fata.

La Nomasvello, mai multi prieteni inseamna mai multe cadouri garantate!

* Sedinta-cadou se ofera pentru fiecare 3 prieteni adusi in centru, care efectueaza cel putin o achizitie de servicii sau produse Nomasvello in salonul respectiv.

Oferta Prietene

VOUCHER CADOU NO+VELLO

Fie că este vorba de o aniversare, de o onomastica, de Ziua Femeii sau de Sarbatorile de Crăciun ori Paste, No+Vello te scapă de grija alegerii cadoului potrivit, punându-ți la dispoziție Cardul Cadou No+Vello.

Este destinat atât femeilor cât și bărbaților, poate fi personalizat cu servicii în funcție de necesitățile sau de dorințele persoanei careia ii este destinat sau poți lăsa la alegerea celui care primește cardul să decidă tratamentele de care va beneficia.

Te asteptam în centrele No+Vello pentru Cardul Cadou!

Frumusețea este cel mai frumos cadou!

Voucher Cadou-Fata

NOMASVELLO, Lider Mondial in Epilare Definitiva cu Laser Dioda si IPL

La orice tratament efectuat în centrele No+Vello primesti gratuit Cardul de Fidelitate care va da startul unei relații privilegiate cu No+Vello!

Cu ajutorul Cardului de Fidelitate No+Vello, pentru fiecare achizitie la pret intreg efectuata in Centrele No+Vello, primesti cadou un număr de puncte bonus. Regula de calcul a punctelor de fidelitate este prețul tratamentului sau al produsului împărțit la 100. De exemplu, pentru o ședință de tratament care costă 170 lei se primesc 1,7 puncte bonus, pentru 340 lei vei primi 3,4 puncte ș.a.m.d.

După acumularea punctelor, consulta “Lista de prețuri – puncte bonus” și alege-ți tratamentul pe care doresti sa il platesti cu punctele acumulate. Poti alege o gama variata de tratamente cu Laser, IPL, LED sau Pro Skin.

 In centrele Nomasvello fidelitatea se rasplateste!

Pentru Regulamentul Programului “CARDUL DE FIDELITATE” va rugam sa contactati centrul la care doriți sa achitați tratamentele.

Epilare Definitiva  
1 zona MINI 5 puncte
1 zona MIDI 10 puncte
Zone MAXI* 30 puncte
Tratamente Faciale  
Tratament Facial Pro Skin 10 puncte
Pro Skin + Rejuvenare Faciala 15 puncte
Tratamente LED  
Tratament Anticelulitic – 1 sedinta 10 puncte
Tratament Facial – 1 sedinta 10 puncte

*Bratele (ambele) sau picioarele (ambele) se pot trata gratuit la 30 de puncte acumulate pe cardul de fidelitate.

Poti plati si in rate, prin TBI Pay.