Epilare Definitiva Constanta - Progresiva cu Laser & IPL

Brandul Nomasvello (No+Vello) este prezent in Constanta din 2012.

DESCOPERA TRATAMENTELE INOVATOARE DIN CENTRELE NOMASVELLO Constanta:

Toate saloanele ofera servicii premium de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de specialisti in domeniu

In toate centrele Nomasvello din Constanta poti beneficia de tratamente de Epilare Definitiva cu laser dioda si IPL, de terapii faciale Proskin, de Rejuvenare Faciala si Corporala cu IPL, dar si de proceduri faciale si corporale cu LED.
Epilare definitiva cu laser dioda si IPL la saloanele Nomasvello Constanta
Centrele Nomasvello din Constanta pun la dispozitia clientilor tratamente customizate de Epilare Definitiva FUSION, pe baza tehnologiilor combinate Laser Dioda+IPL, care sunt eficiente inclusiv pe piele bronzata. Brandul No+vello este specializat in epilare definitiva inca din 2007, iar specialistii din saloane sunt instruiti periodic, dupa un training international, elaborat de No+Vello Spania. Aparatura folosita este de ultima generatie, marca proprie, iar produsele sunt dermato-cosmetice.

Efectele epilarii definitive sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, dar un tratament complet implica circa 12 sesiuni, programate pe parcursul a 1,5 ani.
Terapii faciale si de remodelare corporala la salonele Nomasvello Constanta
In toate clinicile de infrumusetare Nomasvello din Constanta te poti bucura, de asemenea, de terapii faciale Proskin, prin care tenul este curatat in profunzime, cu ajutorul ultrasunetelor si a energiei galvanice. Procedura  micsoreaza porii si  elimina punctele negre si excesul de sebum. 

Rejuvenarea faciala si corporala cu IPL trateaza in mod non-invaziv imperfectiuni ale pielii precum riduri, pete sau acnee.

Terapia faciala cu LED este un tratament total nedureros, rapid si recomandat tuturor tipurilor de ten, cu efect anti-age si de hidratare a pielii, pe baza de colagen.

Specialistii Nomasvello Constanta asigura si tratamente faciale intensive pentru toate tipurile de ten, realizate cu produsele profesionale inovatoare No+Vello.

Tratamentele anticelulitice si de fermitate a pielii cu tehnologia LED+Esthetic sunt nedureroase si rapide, cu efect in doar 20 minute/sedinta. Se folosesc produse dermato-cosmetice pe baza de colagen si elastina, pentru a reda frumusetea si fermitatea pielii.

Preturile serviciilor Nomasvello Constanta sunt avantajoase, iar clientii fideli beneficiaza de multiple beneficii:

O sedinta gratuita de epilare definitiva (inghinal, axile, fata) la fiecare 3 prieteni adusi in centre
Abonamente cu discount-uri de peste 30% la epilare definitiva
Abonamente de pana la 58% la tratamentele faciale si corporale
 Oferte lunare atractive

Epilare definitiva impotriva foliculitei
Epilare Definitiva Constanta
Rejuvenare Faciala
Curatare Faciala Constanta
Tratamente Faciale & Corporale LED Constanta

Saloanele de infrumusetare Nomasvello din Constanta

Date de contact

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Ce iti ofera Nomasvello

Specialisti:
Brandul Nomasvello este specializat in tratamente de Epilare Definitiva cu Laser si IPL inca din 2007, avand peste 15 ani de experienta in domeniu.
Testare gratuita:
Toate centrele Nomasvello ofera GRATUIT testarea epilarii definitive, diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete si un plan de tratament personalizat, pentru rezultate optime.
Laser si IPL:
Specialistii Nomasvello utilizeaza doar tehnologii proprii, de ultima generatie, pentru a oferi epilare definitiva cu laser si IPL, precum si tratamente faciale si corporale cu IPL, Proskin si LED.
600 centre:
Nomasvello este un brand international, numarul 1 mondial in epilare definitiva, care are 600 centre active in lume, ce functioneaza in 12 tari de pe 3 continente.
In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA