Epilare Definitiva Bucuresti - Progresiva cu Laser & IPL

Brandul Nomasvello (No+Vello) este prezent in orasul Bucuresti din 2010, avand peste 13 ani experienta in domeniu si mai mult de 30 000 clienti multumiti.

Toate saloanele ofera servicii premium de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu, instruiti periodic, dupa un protocol de lucru elaborat de No+Vello Spania.

Servicii speciale pentru barbati la saloanele Nomasvello din Bucuresti
In saloanele Nomasvello din Bucuresti toate tratamentele sunt unisex. Astfel, atat femeile, cat si barbatii pot incepe tratamentul de Epilare Definitiva cu Laser Dioda sau IPL si se pot rasfata cu tratamentele faciale de Rejuvenare cu IPL si de Curatare in profunzime ProSkin, pentru o piele perfecta! In plus, ei se pot bucura de tratamente faciale si corporale cu tehnologia LED+Esthetic.

Mai mult, in saloanele No+vello din Bucuresti sunt disponibile Programele Faciale Intensive pentru toate tipurile de ten, realizate cu produsele profesionale inovatoare No+Vello!

Preturi si oferte excelente la saloanele Nomasvello din Bucuresti:

Toate serviciile sunt realizate de specialisti in domeniu si au un pret avantajos.

Clientii Nomasvello au parte de o gama completa de beneficii, odata ce intra in comunitatea Nomasvello:

  • Banii inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate Nomasvello
  • O sedinta gratuita de IPL (inghinal, axile, fata) la fiecare 3 prieteni adusi in saloane
  • Abonamente cu discount-uri de pana la 30% la epilare definitiva
  • Abonamente de pana la 58% la tratamentele faciale si corporale
  • Oferte lunare atractive
Specialisti in Epilare Definitiva
Epilare Definitiva Bucuresti
Tratamente faciale Nomasvello
Tratamente Facial si Corporale Bucuresti
Testare GRATUITA a Epilarii Definitive
Testare Gratuita a serviciilor in Bucuresti

Saloanele de infrumusetare Nomasvello din Bucuresti

Date de contact

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Intrebari frecvente

Epilarea definitiva este customizata, prin metoda FUSION-Laser&IPL. Specialistii folosesc ambele tehnologii, atat laserul, cat si IPL-ul, pentru a obtine rezultate optime la fiecare client, in functie de fototipul si particularitatile sale.
Oferim o ingrijire faciala completa: tratamente antiage, de rejuvenare cu IPL, terapii de hidratare cu LED, curatare faciala anti-puncte negre cu tehnologia Proskin si programe intensive de 21 zile pentru orice ten. GRATUIT: diagnoza faciala Woodlamp!

Ce iti ofera Nomasvello

Specialisti:
Brandul Nomasvello este specializat in tratamente de Epilare Definitiva cu Laser si IPL inca din 2007, avand peste 17 ani de experienta in domeniu.
Testare gratuita:
Toate centrele Nomasvello ofera GRATUIT testarea epilarii definitive, diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete si un plan de tratament personalizat, pentru rezultate optime.
Laser si IPL:
Specialistii Nomasvello utilizeaza doar tehnologii proprii, de ultima generatie, pentru a oferi epilare definitiva cu laser si IPL, precum si tratamente faciale si corporale cu IPL, Proskin si LED.
600 centre:
Nomasvello este Brand internațional, specializat în epilare definitivă progresivă LASER & IPL, încă din 2007, care are 600 centre active in lume, ce functioneaza in 12 tari de pe 3 continente.