Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Bucuresti

Saloane de epilare definitiva in Bucuresti

Vino si descopera serviciile de calitate Nomasvello (No+Vello) in oricare dintre cele 13 centre din Bucuresti!
Incepe tratamentul de Epilare Definitiva sau tratamentele faciale de Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL), pentru o piele frumoasa si fina, de durata.

Bucura-te de beneficiile curatarii faciale ProSkin, prin care tenul tau va scapa rapid si fara durere de impuritati, de puncte negre si de acnee, aratand impecabil chiar si fara machiaj.
Obtine un zambet stralucitor si o piele perfecta, fara imperfectiuni prin albirea dentara BIO, respectiv prin tratamentele anticelulitice si de fermitate cu tehnologia LED+Esthetic.
Incearca produsele profesionale No+Vello cu extracte din plante si acizi naturali, create special pentru a trata toate tipurile de ten.

La simpla vizita in oricare salon Nomasvello specialistii nostri iti ofera Gratuit consultanta personalizata si o diagnoza faciala cu Woodlamp. In plus, poti testa epilarea definitiva cu IPL fara niciun cost, pentru a te convinge de eficienta tratamentului.

In Bucuresti regasesti centre No+Vello in spatiile comerciale preferate: Afi Cotroceni, Auchan Titan, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall Vitan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, JolieVille Galleria, MegaMall, Parklake, Promenada Mall, Sun Plaza si Veranda Mall.
Nu uita si de locatiile stradale No+Vello aflate in proximitatea ta: Bd-ul Decebal, B-dul Unirii, Calea Victoriei si Calea Floreasca.

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello (No+Vello)!

DETALIILE CELOR 16 LOCATII DIN BUCURESTI

Join our Team!