Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Tulcea

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Tulcea ofera clientilor serviciile premium de la No+Vello, brandul Numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 600 saloane deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Specialistii Nomasvello Nomasvello Tulcea efectueaza tratamente precum: Epilare Definitiva customizata FUSION, cu Laser Dioda si IPL, si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, tratamente anticelulitice si de fermitate cu LED+Esthetic, terapii faciale anti-age cu LED, precum si  tratamente faciale intensive de 21 zile.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar rejuvenarea trateaza ridurile, petele si urmele de acnee.

Epilarea definitiva cu Laser Dioda si IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura folosita este proprie si de ultima generatie. Specialistii aplica un protocol de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, fiind instruiti in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tehnologia LED+Esthetic actioneaza prin fotoporatie si are triplu rol in ceea ce priveste remodelarea corporala: ajuta la arderea grasimilor, efectueaza drenajul limfatic si sustine o mai buna digestie, prin activarea enzimelor. Terapiile faciale cu LED de hidratare sau anti-age au rezultate optime daca se realizeaza dupa o curatare faciala in profunzime Proskin.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Tulcea beneficiaza lunar de oferte speciale si de abonamente avantajoase, cu pana la 58% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Clientii salonului Nomasvello Tulcea se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0769 312 656, respectiv pe e-mail: tulcea@nomasvello.ro

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990