Epilare Definitiva Timisoara - Progresiva cu Laser & IPL

Brandul Nomasvello (No+Vello) este prezent in orasul Timisoara din 2011, avand o vasta experienta in domeniul infrumusetarii si mii de clienti multumiti.

DESCOPERA TRATAMENTELE INOVATOARE DIN SALOANELE NOMASVELLO Timisoara:

LEGENDA:
 = Saloane ce ofera tehnologia de Epilare definitiva FUSION- Laser+IPL

Ambele centre ofera servicii premium de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu, instruiti periodic, dupa un protocol de lucru elaborat de No+Vello Spania

In centrele Nomasvello din Timisoara poti incepe tratamentul de Epilare Definitiva Customizata cu IPL. In plus, te poti rasfata cu tratamentele faciale de Rejuvenare cu IPL si de Curatare in profunzime ProSkin, pentru o piele perfecta!

Mai mult, centrele pun la dispozitia clientilor tratamente faciale si corporale cu tehnologia LED+Esthetic.

Specialistii recomanda, de asemenea, Tratamentele Faciale Intensive pentru toate tipurile de ten, realizate cu produsele profesionale inovatoare No+Vello.

Serviciile sunt unisex si au un pret avantajos.

Clientii Nomasvello Timisoara au parte de o gama completa de beneficii, disponibile doar in comunitatea Nomasvello:

Bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate Nomasvello

O sedinta gratuita de epilare definitiva (pe o zona la alegere, intre inghinal, axile, fata) la fiecare 3 prieteni adusi in centre

Abonamente cu discount-uri de pana la 33% la epilare definitiva

Abonamente de pana la 58% la tratamentele faciale si corporale

Oferte lunare atractive

Specialisti in Epilare Definitiva
Epilare Definitiva Timisoara
Tratamente faciale Nomasvello
Tratamente Facial si Corporale Timisoara
Testare GRATUITA a Epilarii Definitive
Testare Gratuita a serviciilor in Timisoara

Saloanele de infrumusetare Nomasvello din Timisoara

Date de contact

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Intrebari frecvente

Epilarea definitiva este customizata, prin metoda FUSION-Laser&IPL. Specialistii folosesc ambele tehnologii, atat laserul, cat si IPL-ul, pentru a obtine rezultate optime la fiecare client, in functie de fototipul si particularitatile sale.
Oferim o ingrijire faciala completa: tratamente antiage, de rejuvenare cu IPL, terapii de hidratare cu LED, curatare faciala anti-puncte negre cu tehnologia Proskin si programe intensive de 21 zile pentru orice ten. GRATUIT: diagnoza faciala Woodlamp!

Ce iti ofera Nomasvello

Specialisti:
Brandul Nomasvello este specializat in tratamente de Epilare Definitiva cu Laser si IPL inca din 2007, avand peste 17 ani de experienta in domeniu.
Testare gratuita:
Toate centrele Nomasvello ofera GRATUIT testarea epilarii definitive, diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete si un plan de tratament personalizat, pentru rezultate optime.
Laser si IPL:
Specialistii Nomasvello utilizeaza doar tehnologii proprii, de ultima generatie, pentru a oferi epilare definitiva cu laser si IPL, precum si tratamente faciale si corporale cu IPL, Proskin si LED.
600 centre:
Nomasvello este Brand internațional, specializat în epilare definitivă progresivă LASER & IPL, încă din 2007, care are 600 centre active in lume, ce functioneaza in 12 tari de pe 3 continente.