Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Termenii și condițiile pentru utilizarea acestui website

În acești termeni și condiții, www.nomasvello.ro este proprietatea S.C. GREEN CARE COSMETICS S.R.L. Va rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile care se aplică utilizării de către Dumneavoastră a acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site sunteți de acord cu acești termeni și condiții.


Acest site este destinat numai serviciilor efectuate in românia

Acest site este destinat numai serviciilor Nomasvello efectuate in România. Se pot revizui acești termenii și condiții la anumite intervale de timp. Noi vom include un anunț pe acest site atunci când astfel de revizuiri au fost făcute.


Licența de utilizare a conținutului din acest website

Sunteți de acord că acest site și întregul conținut sunt supuse drepturilor de autor și eventual, altor drepturi de proprietate intelectuală. Noi vă acordăm o licență limitată, non-transferabila de a accesa și de a folosi acest site numai pentru Dumneavoastră în scopuri personale, non-comerciale. Noi păstrăm toate drepturile, titlul și interesul în legătură cu acest site și tot conținutul conex, și nu se transfera dreptul de proprietate intelectuală.

Cu excepția celor prevăzute în acești termeni și condiții, permisiunea de a retipări electronic sau de a reproduce acest site sau orice conținut legat, în totalitate sau în parte, pentru orice alt scop este interzisă în mod expres, cu excepția cazului în care ați obținut de la noi în scris, acordul prealabil.

Puteți să ne contactați la office@nomasvello.ro dacă doriți să obțineți consimțământul nostru.

Sub rezervă legislației aplicabile, vom putem revoca permisiunea prevăzută la alineatele precedente în orice moment și putem suspendă sau refuză, la discreția noastră, accesul la toate sau orice secțiune a acestui site fără notificare prealabilă.


Garanții și răspundere

Chiar dacă noi depunem eforturi pentru a furniza un website convenabil și funcțional, asta nu ne garantează că cerințele Dumneavoastră vor fi îndeplinite sau că utilizarea de către Dumneavoastră a acestui website va fi neîntreruptă, fără erori sau că acest site sau serverul pe care operează sunt imune la viruși sau alte componente dăunătoare.

Nu putem fi responsabili pentru orice pierdere, corupție sau interceptare a datelor trimise către sau de la site-ul nostru, care are loc în afară sistemelor noastre informatice (cum ar fi cele care apăr în același timp fiind trimise pe internet). Va recomandăm să instalați și să utilizați un program anti-virus și firewall pe computer.


Variația conținutului în acest website

Putem din când în când și fără notificare, să variem, să modifică sau să întrerupem, temporar sau permanent, orice conținut sau toate din acest site.


Link-urile noastre și reclamele din site

Suntem adepții atragerii de clienți prin calitatea serviciilor și nu prin reclame online agasante, prin servicii prompte, prin informare inteligență și onestă și nu prin spam.


Conectarea la acest site

Vă recomandăm să utilizați link-urile din acest site. Site-ul aparține în totalitate S.C. GREEN CARE COSMETICS S.R.L. Dacă va anunțăm că avem obiecții cu privire la modul în care oferiți link-uri în acest site, trebuie să înceteze imediat furnizarea de astfel de legături.


General

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru orice întârziere în îndeplinirea oricăror dintre obligațiile care îi revin în conformitate cu acești termeni și condiții în cazul în care întârzierea este cauzată de circumstanțe dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.

Acești termeni și condiții constituie întregul acord între noi și Dumneavoastră în legătură cu acest site și substituie toate celelalte, comunicații electronice, orale sau scrise, între noi și Dumneavoastră în legătură cu acest website.

Utilizarea acestui site este efectuat pe cale electronică și sunteți de acord că putem comunica cu Dumneavoastră electronic pentru toate aspectele legate de utilizarea acestui website, inclusiv să va trimitem notificări electronice.


Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2014

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Testează gratuit tratamentele Nomasvello! Programează-te acum!

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva Nomasvello!

Au incredere in Nomasvello


+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello

Premii și diplome obținute de franciza Nomasvello

Experiența celor aproape 7 ani de activitate ne situează ca fiind lider mondial în tratamente de epilare definitivă și terapii faciale cu lumina intens pulsată – IPL.

2018

De 5 ani consecutiv, Brandul No+Vello este NUMARUL 1 in Lume pe segmentul Beauty/SPA, conform Top 100 Francize Mondiale, elaborat de Franchise Direct.


2017

Dana Vlascianu, General Manager-ul Nomasvello Romania, a obtinut Locul 5 la categoria Cel Mai Bun Francizat No+Vello din Lume, in cadrul Competitiei Internationale de la Florenta, dec 2017.


2016

Nomasvello este de 4 ani la rand in TOP 100 Francize Mondiale, fiind Numarul 1 pe segmentul de Infrumusetare.


2015

Franciza No+vello primeste premiul pentru cea mai importanta prezenta internationala a anului.


2013

No+Vello a fost declarată a doua franciză spaniolă, încadrată în Top 100 Global Franchises.


2011

New Franchise Entrepreneur Magazine, Fran500.

Nr. 1 în categoria de îngrijire și înfrumusețare, Entrepreneur Magazine.

Locul 2 în cadrul concursului “Cea mai bună franciza globală a anului”.

Diploma World Franchise Awards, 2011.

Locul 1 pentru cea mai expansiva franciza– Franciza & Excelenta in dezvoltarea afacerilor, ThinkBig & WorldFranchise.


2010

Premiul pentru franciza cu cea mai bună proiecție internațională oferit de AEF.


2009

Premiul pentru cea mai expansivă franciză Spaniolă, oferită de Asociația Spaniolă de Franciză (AEF).

Join our Team!