Acum suntem Mai Aproape de Tine prin 3 noi centre care se vor deschide in luna MAI: Nomasvello Cora Pantelimon, Nomasvello Iasi Newton si Nomasvello Ramnicu Valcea!
DAM START Pregatirilor de VARA, printr-o oferta de nerefuzat:
Epilare Definitiva zone mici la doar 70 lei sedinta, in loc de 270 lei ( 49% discount ), pentru zonele: Mustata; Maini; Laba Piciorului; Linie Abdomen; Barbie; Perciuni; Pometi; Areola Sani.
Produse profesionale premium la 1 L, cu rol anticelulitic si de fermitate a pielii la pretul de 240 lei fiecare.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Cluj-Napoca

Brandul Nomasvello (No+Vello) este prezent in Cluj din 2011, avand peste 6 ani experienta in domeniu si mai mult de 7000 clienti multumiti.

Descopera tratamentele inovatoare din Nomasvello Polus Cluj, respectiv Nomasvello Iulius Cluj!
Ambele saloane ofera servicii de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti instruiti periodic.

Incepe tratamentul de Epilare Definitiva sau tratamentele faciale de Rejuvenare cu IPL si de Curatare in profunzime ProSkin, pentru o piele perfecta!

Testeaza Tratamentele Faciale Intensive pentru toate tipurile de ten, realizate cu produsele profesionale inovatoare No+Vello!

Mai mult, la Nomasvello Iulius Cluj ai parte de servicii inovatoare cu LED, precum:

  • Tratamente anticelulitice si de fermitate a pielii
  • Tratamente faciale non-invazive pentru orice tip de ten
  • Albire Dentara BIO, fara efecte secundare si cu rezultat in doar 60 minute

Pentru confortul tau, ai parte de parcare gratuita in incinta spatiilor comerciale si de un program prelungit, pentru ca lucram de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 22:00

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la centrele Nomasvello din Cluj!

Detaliile locațiilor Nomasvello