In Martie ai parte de un Rasfat Facial de Primavara in centrele Nomasvello:
CADOU Tratamentul Facial Proskin la fiecare sedinta de Rejuvenare. 2 Tratamente faciale = doar 135 lei, in loc de 270 lei - 50% discount.

Scrie-ne pentru detalii suplimentare despre serviciile sau franciza Nomasvello, prin care poti detine propriul salon No+Vello: office@nomasvello.ro.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Cluj-Napoca

Brandul Nomasvello (No+Vello) este prezent in Cluj din 2011, avand peste 5 ani experienta in domeniu si mai mult de 5000 clienti multumiti.

Descopera tratamentele inovatoare din Nomasvello Polus Cluj, respectiv Nomasvello Iulius Cluj!
Ambele saloane ofera servicii de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti instruiti periodic.

Incepe tratamentul de Epilare Definitiva sau tratamentele faciale de Rejuvenare cu IPL si de Curatare in profunzime ProSkin, pentru o piele perfecta!

Testeaza Tratamentele Faciale Intensive pentru toate tipurile de ten, realizate cu produsele profesionale inovatoare No+Vello!

Contacteaza-ne:
– in Polus Center (comuna Floresti)- Mobil: 0744 291 360; E-mail: polus@nomasvello.ro
– in Iulius Mall- Mobil: 0747.510.111; E-mail: iulius.cluj@nomasvello.ro

Pentru confortul tau, ai parte de parcare gratuita in incinta spatiilor comerciale si de un program prelungit, pentru ca lucram de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 22:00

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la centrele Nomasvello din Cluj!

Detaliile locațiilor Nomasvello