Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Baia Mare

Strada Victoriei Nr. 73, in incinta VIVO! Baia-Mare

Acum poti incepe tratamentul de epilare definitiva la Nomasvello Baia-Mare, unul dintre cele 1200 centre ale celei mai mari retele de infrumusetare din lume, specializata pe terapii cu lumina intens pulsata (IPL). Mai mult, aici te poti bucura de tratamente faciale premium, atat cu IPL, cat si cu tehnologia Proskin.

Clientii Nomasvello Baia-Mare beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte si au 50% discount la terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, un tratament eficient impotriva acneei si a punctelor negre. Pretul platit de clientii fideli este semnificativ mai mic decat preturile de lista.

Spre deosebire de epilarea cu laser, care este dureroasa si ineficienta pe fototipul IV, epilarea definitiva cu IPL de la Nomasvello Baia-Mare are un pret avantajos, de doar 30 euro pe sedinta, pe zona tratata, nu doare si are rezultate chiar si pe pielea bronzata.

La simpla vizita la centru toti clientii beneficiaza Gratuit de consultanta personalizata, de testarea tratamentului de epilare definitiva si de o diagnoza faciala Woodlamp.

La Nomasvello Baia-Mare primesti servicii premium la preturi avantajoase!

Imagini Salon:

Join our Team!