Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare in Brasov: Epilare Definitiva si Tratamente Faciale

Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 100, Brașov

Cauti un salon de epilare definitiva cu IPL in Brasov? Nomasvello Brasov este solutia!

Centrul Nomasvello Brasov este situat pe Bd. 15 Noiembrie, nr. 100 si ofera clientilor servicii premium de epilare definitiva si tratamente faciale cu IPL  si Proskin, efectuate de Specialisti in domeniu, la un  pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Trebuie sa iei in calcul faptul ca tratamentul cu laser este dureros, are preturi mai mari si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia No+Vello SUN&Safe.

In plus, la Nomasvello Brasov  tratamentele faciale sunt personalizate si optime pentru fiecare tip de ten, pe baza produselor profesionale No+Vello cu acizi naturali si vitamine proprii pielii. Fie ca ai tenul gras, imbatranit, uscat, sensibil sau lipsit de fermitate, exista solutii inovatoare si cu efect instant pentru estomparea imperfectiunilor pielii. Poti opta pentru un tratament facial flash, cu efect instant, cu aplicare de masti sau fiole No+Vello sau pentru un tratament intensiv, de 21 zile.

Toti clientii Nomasvello Brasov au 50% discount la terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, ideala pentru un ten sanatos si frumos.

La Nomasvello Brasov ai parte de servicii premium la preturi avantajoase!

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0744 582 028 respectiv pe e-mail: brasov@nomasvello.ro

Imagini Salon Brasov

Join our Team!