Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Mega Mall Bucuresti

Salonul de epilare definitiva Nomasvello MegaMall face parte din reteaua No+Vello, Numarul 1 in Tratamente cosmeticecu lumina intens pulsata (IPL), cu peste 1000 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello MegaMall se alatura, astfel, celei mai mari retele de infrumusetare din lume, punand la dispozitia clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, precum si terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si curent galvanic. Daca prin epilare definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin este solutia ideala pentru a elimina cosurile si punctele negre rapid si fara durere.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, sunt eficiente de la prima sedinta si un pret avantajos, de doar 36 euro pe zona tratata. Epilarea definitiva cu IPL actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia patentata SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind folosita doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello MegaMall au parte de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putinpentru curatarea faciala ProSkin, pretul unei sedinte fiind de doar 70 ron, in loc de 140 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello cu efect instant, care se pot achizitiona pentru acasa sau pentru a fi oferite cadou celor dragi.

La simpla vizita la centru oricine poate testa Gratuit epilarea definitiva cu IPL si, bonus, va primi si o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0722 227 893, respectiv pe e-mail: megamall@nomasvello.ro

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/