Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă progresivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Mega Mall Bucuresti

Salonul de epilare definitiva Nomasvello MegaMall face parte din reteaua No+Vello, Numarul 1 in Tratamente de Epilare Definitiva, cu peste 600 centre deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello MegaMall se alatura, astfel, celei mai mari retele de infrumusetare din lume, punand la dispozitia clientilor tratamente customizate de Epilare Definitiva, prin conceptul FUSION- Laser Dioda+IPL  si de Rejuvenare cu IPL. Mai mult, clientii pot opta si pentru terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si curent galvanic. Daca prin epilare definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin este solutia ideala pentru a elimina cosurile si punctele negre rapid si fara durere.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, sunt eficiente de la prima sedinta si la un pret avantajos

Epilarea definitiva cu Laser Dioda si IPL actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia patentata SUN&Safe. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind folosita doar de specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello MegaMall au parte de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de infrumusetare (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello cu efect instant, care se pot achizitiona pentru acasa sau pentru a fi oferite cadou celor dragi.

La simpla vizita la centru oricine poate testa Gratuit epilarea definitiva si, bonus, va primi si o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0722 227 893, respectiv pe e-mail: megamall@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990