Centrul Nomasvello Mega Mall

Salon Infrumusețare & Epilare Definitivă Progresivă

Salonul de infrumusetare Nomasvello Mega Mall din Bucuresti oferă servicii de epilare definitivă progresivă cu Laser & IPL, precum si terapii faciale Proskin. Te așteptăm la salonul de pe Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, MegaMall, Nivel -1, Sector 2, București. Apasă butonul de mai jos și fă o programare!

Centrul de epilare definitivă progresivă Nomasvello Mega Mall

Salonul de epilare definitiva Nomasvello MegaMall face parte din reteaua No+Vello, Numarul 1 in Tratamente de Epilare Definitiva cu Laser si IPL, cu peste 600 centre deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello MegaMall pune la dispozitia clientilor tratamente customizate de Epilare Definitiva, prin conceptul FUSION- Laser Dioda+IPL  si de Rejuvenare cu IPL. Mai mult, clientii pot opta si pentru terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si curent galvanic. Daca prin epilare definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin este solutia ideala pentru a elimina cosurile si punctele negre, rapid si fara durere.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, sunt eficiente de la prima sedinta si la un pret avantajos.

Beneficiezi de oferte speciale la centrul de epilare definitiva Nomasvello Mega Mall

Clientii Nomasvello MegaMall au parte de reduceri semnificative de pret, gratie ofertelor lunare concepute special pentru ei si a abonamentelor cu pana la 30% reducere. Pachetele tip abonament sunt variate si cuprind toate tratamentele. In plus, sunt unisex.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello cu efect instant, care se pot achizitiona si pentru acasa.

La simpla vizita la centru oricine poate testa Gratuit epilarea definitiva si, bonus, va primi si o diagnoza faciala Woodlamp.

*In centrele Nomasvello ai posibilitatea de plata in rate si poti beneficia de discounturi corporate,  prin colaboratorii noștri: BT, TBI, Credit Europe Bank, Unicredit Bank si altii.

Contactează centrul la care dorești să faci programarea, pentru mai multe detalii.

Detalii si programari la telefon: 0722.227.893, respectiv pe e-mail: megamall@nomasvello.ro
Nomasvello Bucuresti Mega Mall
Rulează videoul
↑ Vezi Video ↑

Pareri Clienti

Carolina Enculescu
Client Nomasvello Bucuresti Megamall
5/5
Epilare Definitiva cu Laser si IPL, Pro Skin
2 mai 2022
A very clean place with respectful and very attentive technicians. I recommend Elena with all my heart. She is a very professional technician that always makes you feel comfortable, she is a great conversationalist and overall a safe space creator. Go see Elena at Nomasvello Mega Mall București ❤️
▼ ...
Mikki
Client Nomasvello Bucuresti Megamall
5/5
Epilare Definitiva cu Laser si IPL
26 noiembrie 2021
Merg de aproximativ trei ani la salonul din Mega Mall la Marina și rezultatele s-au văzut încă de la primele ședințe, firele de par s-au diminuat considerabil. Acum merg o data la câteva luni numai pentru întreținere. Recomand cu drag
▼ ...
Ana
Client Nomasvello Bucuresti Megamall
5/5
Epilare Definitiva cu Laser si IPL
29 septembrie 2021
Rezultate după primele ședințe ,mult peste așteptările mele. Recomand Nomasvello MegaMall! Recomand Marina!
▼ ...

Testeaza gratuit epilarea definitiva progresiva!

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

Servicii oferite

Epilare Definitiva Nomasvello Serviciu

Epilare definitivă FUSION – LASER + IPL

Detalii
Epilarea definitiva progresiva FUSION - Laser Dioda + IPL este un tratament rapid, sigur si customizat, eficient chiar si pe piele bronzata, care se realizeaza de catre specialisti in domeniu, la un preț avantajos.
Fă o programare

Curățare facială în profunzime Pro Skin

Detalii
Terapia faciala Proskin foloseste ultrasunetele si energia galvanica pentru a elimina punctele negre, sebumul si impuritatile in doar 20 minute. Tratamentul include demachiere si masaj facial.
Fă o programare

Tratament IPL Rejuvenare Antirid / Antipete / Antiacnee

Detalii
Rejuvenarea IPL se recomandă pentru uniformizarea tenului, estomparea ridurilor, diminuarea petelor pigmentare și reducerea semnelor post-acneice. Se poate utiliza pe orice zonă a corpului care necesită îmbunătățire.
Fă o programare

Tratament intensiv de 21 zile

Detalii
Cele 5 programe intensive de 21 zile sunt: Revitalizant, AntiAge, Fermitate, Ten Gras, Ten Sensibil si cuprind toate tratamentele si produsele dermato-cosmetice No+Vello, putand trata orice imperfectiune a tenului.
Fă o programare

Aplicare produse profesionale pentru ten

Detalii
Maximizează rezultatele terapiilor faciale prin aplicarea de produse dermato-cosmetice profesionale, potrivite tenului tau. Gama cuprinde produse de curățare, demachiere, loțiuni, geluri, fiole si măști.
Fă o programare

Testeaza gratuit epilarea definitiva progresiva!

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

Lasa o recenzie pentru centrul Nomasvello Bucuresti Mega Mall

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media