Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Mega Mall Bucuresti

Mega mall, Nivel -1, BULEVARDUL PIERRE DE COUBERTIN, 3-5, SECTOR 2

Salonul de epilare definitiva Nomasvello MegaMall face parte din reteaua No+Vello, Numarul 1 in Tratamente cosmetice cu lumina intens pulsata (IPL), cu peste 1000 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello MegaMall se alatura, astfel, celei mai mari retele de infrumusetare din lume, punand la dispozitia clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, precum si terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si curent galvanic. Daca prin epilare definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin este solutia ideala pentru a elimina cosurile si punctele negre rapid si fara durere.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, sunt eficiente de la prima sedinta si un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Epilarea definitiva cu IPL actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia patentata SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind folosita doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello MegaMall au parte de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin, pretul unei sedinte fiind de doar 70 ron, in loc de 140 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello cu efect instant, care se pot achizitiona pentru acasa sau pentru a fi oferite cadou celor dragi.

La simpla vizita la centru oricine poate testa Gratuit epilarea definitiva cu IPL si, bonus, va primi si o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0722 227 893, respectiv pe e-mail: megamall@nomasvello.ro

Imagini salon Mega Mall Bucuresti

 

Join our Team!