Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Bd. Unirii

Centrul Nomasvello Unirii face parte din cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, oferind de peste 8 ani servicii de calitate, efectuate de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Salonul este specializat in Epilare Definitiva customizata, prin conceptul original FUSION, care inglobeaza tehnologiile Laser Dioda si IPL.  

Epilarea definitiva FUSION (Laser+IPL) este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata. In plus, preturile tratamentelor sunt avantajoase si accesibile.

Mai mult, clientii se pot bucura de terapii faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL, curatarea faciala Proskin si tratamente faciale cu LED.

Centrul Nomasvello Unirii pune la dispozitia clientilor si alte servicii de ingrijire personala precum tratamentele corporale Anticelulitice si de Fermitate cu LED.

Toti clientii care au efectuat o sedinta de beauty in centru se bucura de preturi reduse cu 50% la tratamentele cu ProSkin si LED.

De la salonul Nomasvello Unirii se pot achizitiona si produsele profesionale No+Vello, care asigura o ingrijire completa pentru orice tip de ten, prin tratamente intensive de o zi sau de 21 zile.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Contacteaza-ne la telefon 0756 040 305 sau pe e-mail: unirii@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990