Acum suntem Mai Aproape de Tine prin 3 noi centre care se vor deschide in luna MAI: Nomasvello Cora Pantelimon, Nomasvello Iasi Newton si Nomasvello Ramnicu Valcea!
DAM START Pregatirilor de VARA, printr-o oferta de nerefuzat:
Epilare Definitiva zone mici la doar 70 lei sedinta, in loc de 270 lei ( 49% discount ), pentru zonele: Mustata; Maini; Laba Piciorului; Linie Abdomen; Barbie; Perciuni; Pometi; Areola Sani.
Produse profesionale premium la 1 L, cu rol anticelulitic si de fermitate a pielii la pretul de 240 lei fiecare.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Bd. Unirii

Bd. Unirii, nr. 15, bloc 3, parter, sector 4, București (Bd. cu fântâni dinspre Casa Poporului)

Centrul Nomasvello Unirii face parte din cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, oferind de 5 ani de zile servicii de calitate, efectuate de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Salonul este specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL). Spre deosebire de epilarea cu laser, care este dureroasa, are un pret ridicat si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata. In plus, pretul aplicat este unisex si fix, de doar 30 euro pe zona, pe sedinta.

Centrul Nomasvello Unirii pune la dispozitia clientilor si alte servicii de ingrijire personala, cu tehnologiile inovatoare ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate). Toti clientii care au efectuat o sedinta de IPL se bucura de preturi cu 50% mai mici la tratamentele cu ProSkin si LED.

De la salonul Nomasvello Unirii se pot achizitiona si produsele profesionale No+Vello, care asigura o ingrijire completa pentru orice tip de ten, prin tratamente intensive de o zi sau de 21 zile.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Contacteaza-ne la telefon 0756 040 305 sau pe e-mail: unirii@nomasvello.ro

Imagini Salon