Centrul Nomasvello Veranda Mall

Salon Infrumusețare & Epilare Definitivă

Salonul de infrumusetare Nomasvello Veranda Mall din Bucuresti oferă servicii de epilare definitivă cu IPL, precum si terapii faciale Proskin. Te așteptăm la salonul de pe Strada Ziduri Mosi nr. 23, Veranda Mall, parter, Bucuresti. Apasă butonul de mai jos și fă o programare!

Centrul de epilare definitivă Nomasvello Veranda Mall

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Veranda Mall din Bucuresti  reprezinta brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL.

Printre tratamentele efectuate de catre specialistii Nomasvello Veranda Mall se numara Epilarea Definitiva si Rejuvenarea Faciala cu IPL, curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, precum si terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello.

Prin epilarea definitiva se elimina firele de par nedorite si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 20 minute.

Masuri de siguranta a clientilor la salonul de epilare definitiva Nomasvello Veranda Mall

Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL, fiind acreditat international si instruit periodic. Specialistii poarta masca si manusi de unica folosinta pe toata durata procedurilor. Atat angajatii, cat si clientii folosesc ochelari de protectie in timpul sedintelor.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima programare si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Veranda Mall beneficiaza de oferte lunare speciale si de abonamente cu reduceri substantiale.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor.

Salonul Nomasvello Veranda Mall ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

*In centrele Nomasvello ai posibilitatea de plata in rate si poti beneficia de discounturi corporate,  prin colaboratorii noștri: BT, TBI, Credit Europe Bank, Unicredit Bank si altii.

Contactează centrul la care dorești să faci programarea, pentru mai multe detalii.

Detalii si programari la telefon: 0743.262.264, respectiv pe e-mail: veranda@nomasvello.ro
Salon infrumusetare Veranda Mall
Rulează videoul
↑ Vezi Video ↑

Pareri Clienti

Andreea Mandru
Client Nomasvello Bucuresti Veranda Mall
5/5
Pro Skin, Tratamente faciale
17 mai 2022
Am făcut un tratament facial în Veranda la dna Rădulescu, totul a fost perfect. Răbdare, experiență și un masaj facial super relaxant.
▼ ...
Simona Ulmeanu
Client Nomasvello Bucuresti Veranda Mall
5/5
Epilare Definitiva cu IPL
12 noiembrie 2021
Recomand! Personal atent si servicii de cea mai inalta calitate Recomand! Personal atent si servicii de cea mai inalta calitate
▼ ...
Constantinescu Alina
Client Nomasvello Bucuresti Veranda Mall
5/5
Epilare Definitiva cu IPL
12 noiembrie 2021
Recomand cu încredere, am rămas plăcut impresionată! Am avut o experiență bună la fiecare ședință și sunt foarte mulțumită de rezultate. Serviciile sunt realizate cu profesionalism, și super multă răbdare. În ceea ce privește personalul, pot spune ca este bine pregatit, amabil și implicat. ❤ ‍♀️
▼ ...

Afla povestea Nomasvello Veranda Mall

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

Servicii oferite

Epilare Definitiva Nomasvello Serviciu

Epilare definitivă IPL

Detalii
Tehnologia de epilare definitivă cu Lumină Intens Pulsată se poate folosi atât pe fire groase, cât și pe fire subțiri. Este eficientă chiar și pe pielea bronzată datorită protocolului patentat Sun&Safe.
Fă o programare

Curățare facială în profunzime Pro Skin

Detalii
Terapia faciala Proskin foloseste ultrasunetele si energia galvanica pentru a elimina punctele negre, sebumul si impuritatile in doar 20 minute. Tratamentul include demachiere si masaj facial.
Fă o programare

Tratament IPL Rejuvenare Antirid / Antipete / Antiacnee

Detalii
Rejuvenarea IPL se recomandă pentru uniformizarea tenului, estomparea ridurilor, diminuarea petelor pigmentare și reducerea semnelor post-acneice. Se poate utiliza pe orice zonă a corpului care necesită îmbunătățire.
Fă o programare

Tratament intensiv de 21 zile

Detalii
Cele 5 programe intensive de 21 zile sunt: Revitalizant, AntiAge, Fermitate, Ten Gras, Ten Sensibil si cuprind toate tratamentele si produsele dermato-cosmetice No+Vello, putand trata orice imperfectiune a tenului.
Fă o programare

Aplicare produse profesionale pentru ten

Detalii
Maximizează rezultatele terapiilor faciale prin aplicarea de produse dermato-cosmetice profesionale, potrivite tenului tau. Gama cuprinde produse de curățare, demachiere, loțiuni, geluri, fiole si măști.
Fă o programare

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

Lasa o recenzie pentru centrul Nomasvello Bucuresti Veranda Mall

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA