Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

CALEA VICTORIEI, NR. 122, SECTOR 1, BUCUREȘTI (ÎN GANG LA INTERSECȚIA DINTRE CALEA VICTORIEI ȘI STRADA PIAȚA AMZEI)

Centrul de epilare definitiva cu IPL Nomasvello Victoriei face parte din cea mai mare retea internationala de infrumusetare, cu peste 600 centre deschise in lume, in 12 tari, de pe 3 continente.

Salonul este specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL) si ofera servicii eficiente de la prima sedinta, fara durere si la un pret avantajos.

Tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Victoriei ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, cu tehnologiile inovatoare ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, tratamente Anticelulitice si de Fermitate), pretul acestora fiind redus cu 50% pentru clientii existenti.

Incearca si produsele profesionale No+Vello, care asigura o ingrijire completa, fiind parte activa a tratamentelor si maximizand rezultatele acestora.

La Nomasvello Victoriei asiguram tratamente faciale personalizate pentru fiecare tip de ten, dupa o diagnoza faciala cu Woodlamp, oferita gratuita.

Astfel, exista game de produse special concepute pentru ingrijirea tenului gras, sensibil, uscat, tern, imbatranit sau lipsit de fermitate. Poti opta pentru un tratament flash, care implica aplicarea de masti sau fiole cu acizi naturali proprii pielii sau pentru un tratament intensiv de 21 zile, ca sa estompezi imperfectiunile tenului.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp, la simpla vizita la centru.

La Nomasvello Victoriei primesti servicii premium la preturi competitive!

Detalii si programari la telefon:0732 239 611, respectiv pe e-mail: victoriei@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990