Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Cluj (Iulius Mall)

Iulius Mall Cluj (Etaj, langa restaurantul MARTY), Str. Al. Vaida Voevod, Nr. 53B, Cluj-Napoca

Centrul Nomasvello Iulius Cluj este specializat in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL), oferind, totodata, servicii premium de curatare faciala Proskin, tratamente anticelulitice si de fermitate cu LED, terapii faciale cu LED si Albire Dentara BIO.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, pretul unei sedinte este ridicat si aceasta tehnologie nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania. In plus, la salonul Nomasvello Iulius Cluj tratamentele de epilare definitiva au un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Centrul pune la dispozitia clientilor si terapii faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de tratamente complexe de ingrijire a tenului, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Mai mult, terapiile faciale si corporale cu tehnologia LED+Esthetic actioneaza non-invaziv, fara durere si fara efecte secundare, avand si un efect cromoterapeutic si de relaxare. O inovatie in domeniul ingrijirii personale o reprezinta albirea dentara BIO cu LED+Esthetic, prin care dintii devin mai albi cu pana la 6 tonuri in doar 60 minute.

Clientii existenti beneficiaza de preturi reduse cu 50% la terapiile ProSkin si LED.

Clientilor li se ofera Gratuit testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0747 510 111, respectiv pe e-mail: iulius.cluj@nomasvello.ro.

Imagini Salon Cluj

Join our Team!