Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Cluj Sigma

Salonul de infrumusetare Nomasvello Cluj Sigma ofera clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel,  centrul s-a alaturat celor peste 600 saloane  deschise in 12 tari de pe 3 continente.

La Nomasvello Cluj Sigma clientii se pot bucura de tratamente de: Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, Tratamente Faciale si Corporale cu LED+Esthetic. Mai mult, locuitorii din Cluj pot testa terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, efectuate cu produse profesionale Nomasvello.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&SafeTerapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute.  Tratamentele de infrumusetare cu LED nu sunt dureroase, stimuleaza circulatia sangelui si asigura drenajul, pentru o piele frumoasa si sanatoasa.

Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si este instruit in permanenta, pentru a oferi clientilor doar servicii de calitate.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Cluj Sigma beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele cu tehnologiile Proskin si LED. Asadar, pretul unei terapii  Proskin sau al unei sedinte de LED pentru clientii fideli este de doar 85 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Cluj Sigma ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon:  0722 177 007 si pe e-mail: sigma@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990