De astazi suntem mai aproape de tine printr-un NOU CENTRU: Nomasvello CRAIOVA Calea Bucuresti!
Profita in oricare salon Nomasvello de oferta lunii APRILIE: Terapii Faciale Personalizate, cu 64% discount! Pentru doar 99 Lei primesti Diagnoza Faciala Woodlamp si 2 Tratamente Faciale, la alegere intre Proskin, LED Facial sau Rejuvenare cu IPL.

Scrie-ne pentru detalii suplimentare despre serviciile sau franciza Nomasvello, prin care poti detine propriul salon No+Vello: office@nomasvello.ro.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Constanta

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 116C

Situat in incinta City Park Mall, centrul Nomasvello Constanta este specializat in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL).

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, pretul unei sedinte este ridicat si eficienta sa este limitata in ceea ce priveste pielea bronzata si fototipul IV.  Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania. In plus, la salonul de epilare definitiva Nomasvello Constanta tratamentele au un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Pe langa epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL), centrul pune la dispozitia clientilor si tratamente faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala in profunzime ProSkin, alaturi de tratamente complexe de ingrijire a tenului, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Daca esti deja client al centrului beneficiezi de preturi reduse cu 50% la terapia faciala ProSkin, platind doar 68 ron pentru o sedinta.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0773 865 549, respectiv pe e-mail: constanta@nomasvello.ro.

Imagini Salon