Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare in Constanta: Epilare Definitiva si Tratamente Faciale

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 116C

Situat in incinta City Park Mall, centrul Nomasvello Constanta este specializat in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL) si in tratamente faciale cu Proskin (ultrasunete si energie galvanica).

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, pretul unei sedinte este ridicat si eficienta sa este limitata in ceea ce priveste pielea bronzata si fototipul IV.  Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania. In plus, la salonul de epilare definitiva Nomasvello Constanta tratamentele au un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Tratamente Faciale in Constanta

Pe langa epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL), centrul pune la dispozitia clientilor si tratamentul facial inovator de curatare in profunzime Proskin, precum si terapia de Rejuvenare cu IPL, alaturi de tratamente complexe de ingrijire a tenului, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Daca esti in cautarea unui tratament facial in Constanta cu rezultate de la prima sedinta, fara durere si fara a-ti lasa semne, viziteaza-ne!

Clientii centrului beneficiaza  de preturi reduse cu 50% la terapia faciala ProSkin.

Toti clientii primesc Gratuit testarea epilarii definitive cu IPL si o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0773 865 549, respectiv pe e-mail: constantacitypark@nomasvello.ro.

Imagini Salon City Park Mall Constanta

Join our Team!