Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva VIVO Constanta

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Constanta VIVO ofera clientilor serviciile premium de la No+Vello, brandul Numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 600 saloane  deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Specialistii Nomasvello Constanta VIVO efectueaza tratamente de: Epilare Definitiva FUSION, cu Laser Dioda si IPL, Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, terapii faciale intensive de 21 zile, tratamente faciale si corporale cu inovatia LED+Esthetic.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar rejuvenarea trateaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu laser dioda si IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura folosita este proprie si de ultima generatie. Specialistii aplica un protocol de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, fiind instruiti in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Constanta VIVO beneficiaza lunar de oferte speciale si de un pret redus cu 50% la toate tratamentele Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de beauty. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Clientii salonului Nomasvello Constanta VIVO se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive  si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0787 222 222, respectiv pe e-mail: constanta.vivo@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Clientii salonului Nomasvello Navodari se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990