Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Craiova, Calea Bucuresti

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera craiovenilor serviciile de infrumusetare premium de la No+Vello, brandul Nr.1 in Lume in Tratamente de Epilare Definitiva. Astfel, centrul s-a alaturat celor peste 600 saloane deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera clientilor tratamente de Epilarea Definitiva FUSION, cu tehnologiile Laser Dioda si IPL, care asigura un tratament customizat pe nevoile fiecarui client.Mai mult, craiovenii se pot bucura si de terapii faciale inovatoare, precum Rejuvenarea Faciala cu IPL, curatarea faciala in profunzime Proskin, precum si tratamente faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello. Totodata,  specialistii  efectueaza si tratamente cu tehnologia LED, precum terapii faciale blande cu tenul, tratamente corporale anticelulitice si de fermitate.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&SafeTerapia ProSkin are o actiune blanda, prin ultrasunete si energie galvanica si elimina rapid si fara durere punctele negre si impuritatile. Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania permit efectuarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta.  Terapiile cu LED sunt optime pentru orice tip de piele si total nedureroase. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologiile Laser Dioda,  IPL, Proskin si LED, fiind acreditat international.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Craiova Calea Bucuresti au parte de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la toate terapiile Proskin si LED. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount. 

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona si pentru acasa sau pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0765 803 000, respectiv pe e-mail: caleabucuresti @nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990